Eerste kampioenen bekend

Meisjes D4, Jongens C2 en meisjes B2 zijn de eerste teams die we kunnen feliciteren met het kampioenschap. De jongens pakten afgelopen weekend de titel. Na hun eigen wedstrijd met 3-2 te hebben gewonnen, bleek op zondag dat het kampioenschap al een feit was. De mannen hebben weliswaar 1 punt minder dan de koploper Rohda JC1, maar dat team heeft teveel dispensatiespelers om aanspraak op de titel te kunnen maken. Mannen van harte proficiat!

Bij de meiden is Meisjes B2 maandagavond kampioen geworden. Het team dat getraind wordt door Rutger Boerdam en Raymond van der Haas, bond in Heino de thuisploeg (HEVO) met 0-4 aan de zegekar en is daardoor niet meer te achterhalen voor vriend en vijand. Een mooie prestatie van dit team. Allemaal van harte gefeliciteerd! Jullie kunnen alvast de feestavond reserveren voor de huldiging.

Kampioenspunt van meisjes B2 maandagavond in Heino

Bij de mini’s is Meisjes D4 al zeker van het kampioenschap. Het is hiermee het eerste team bij de allerjongsten waar de vlag in top kan. Allemaal van harte gefeliciteerd. (JM)

Om alle kampioenen te bekijken opent u HIER onze kampioenengallerij

Meisjes D4
Deze pagina is voor het laatst geupdate op 1 april 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *