Eerste driepunter Dames 1

De uitwedstrijd tegen Talentteam Papendal was afgelopen weekend aan de beurt. Dit was dan ook een hele belangrijke. Het Talentteam had al 3 punten weten te behalen, maar wij helaas nog niet. Het was dus wel eens tijd om wat punten binnen te slepen. Ook omdat er natuurlijk veel bekenden aan de andere kant van het net stonden, zowel voor een paar meiden als voor Eric.

De wedstrijd was begonnen. In de eerste set was onze serve steeds net niet helemaal zoals hij moest zijn. Hij moest strakker en harder, met meer risico. Voor de rest liep het allemaal ook een beetje stroefjes. Hierdoor ging set 1 naar het Talentteam (25-21). Nadat Eric ons ook had ingelicht over de serve en de defense posities wat beiden werd aangepast, ging het wel een stukje beter in de 2e set. Ondanks dat er meer servicedruk werk geleverd bleven de meiden van het Talentteam overeind en maakten we het spannend. Toch wonnen we set 2 met 23-25. Set 3 en 4 gingen op dezelfde voet verder. Ook in deze sets was het spel van beide kanten wat rommelig. Ons doel was gewoon om deze 3 belangrijke punten mee naar huis te nemen. Dit is ons uiteindelijk gelukt. Set 3 en 4 gingen namelijm met een stand van 22-25 naar Alterno. Met misschien niet de beste wedstrijd, maar wel 3 punten op zak, vertrokken we weer naar Apeldoorn.

Volgend weekend hebben we een dubbel weekend. Zaterdag 3 november spelen we uit tegen Regio Zwolle om 20:00u, en zondag 4 november mogen we thuis tegen Springendal Set-Up om 15:30u. U bent van harte welkom en kom ons dan vooral aanmoedigen. We hebben alle hulp nodig!

Alterno dames 1

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 4 december 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *