Een nieuwe week voor Dames 1

Afgelopen zaterdag speelde wij onze tweede competitiewedstrijd. Dit keer een uitwedstrijd en vertrokken we richting Borne om het op te nemen tegen Apollo 8 Ds1.
We startte de wedstrijd met volle enthousiasme en vechtlucht. Goede surfseries, harde aanvallen, nette pass en verdediging en een spelverdeler die het Apollo lastig maakte. Het ging ons goed af en pakte dan ook met 12-25 de eerste set. In set 2 liep het allemaal wat stroever en minder gemakkelijk, we bleven strijden maar het eindigde wel in het verlies van de set. (25- 21) Eigenlijk was hetzelfde het geval in set 3 en 4. (25-22 en 25-13) In een wedstijd waar we zo goed begonnen is het jammer dat we dat niet hebben kunnen afmaken en verliezen we de wedstrijd met 1-3.

Maar een nieuwe week brak aan, met een nieuwe competitiewedstrijd in het vooruitzicht. Een nieuwe kans om te laten zien wat we kunnen. We begonnen de week wat anders dan normaal, Maandag stond er in plaats van training een testjes dag op het programma. Alles uit je halen wat erin zit, zo hoog mogelijk springen, zo snel mogelijk rennen enz.

Ook voor deze Vrijdag staat er geen training op het programma maar een oefenwedstrijd tegen het Duitse Ladies in Black uit Aachen. Om 15:30 gaat deze wedstrijd starten in de Alternohal. Natuurlijk is iedereen welkom om te komen kijken en ons aan te moedigen.

Zaterdag een dag rust zodat iedereen goed uitgerust is voor zondag, klaar voor de wedstrijd tegen TT Papendal om 15:30. Deze wordt gespeeld in Arnhem. Het beloofd een spannende wedstrijd te worden want 3 meiden uit ons team speelde afgelopen seizoen nog bij de concurrentie. Zij en de rest van het team natuurlijk ook willen laten zien wat we kunnen. Kom daarom ons ook vanaf de tribunes aanmoedigen! We zijn van plan u een mooie wedstrijd te laten zien.

Alterno Dames 1

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 4 december 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *