Eén dag volleybalplezier

Anders dan andere jaren. Minder stress, minder druk, minder… van alles. Maar toch maakte die ene dag van ons toernooi welke wel doorging, heel veel goed. Eén dag CMV-toernooi. Ter voorbereiding op het Nationale Open Club Toernooi zeker niet minder belangrijk. Sterker nog, dit zijn de spelers van de toekomst.

En het is zondag en dat betekent dat er altijd veel en gezellig publiek komt. Druk bezette tribunes en een vol clubhuis. Ook als daar ook nog eens de oliebollen uitgedeeld worden.

De kinderen gaf het allemaal niets. Zij vermaakten zich opperbest in de gymzalen, op de tribunes of in het veld. 3 poules streden om de eer. Wie komt het best naar voren en wie moet nog even hard werken om zaterdag 5 januari door te mogen naar de halve finale?

Dit jaar ook weer een groot compliment aan alle teams, ouders, coaches en scheidsrechters. Overal stond altijd een scheidsrechter. Een extra groot compliment aan Maud, een zeer jonge scheidsrechter van SV Dynamo die super stond te fluiten. Een groot talent!

Aan het eind de prijzen:

Poule A en B:

 1. Sneek MD
 2. Alterno MD1
 3. Tornado MD
 4. Orion JD
 5. Avior MD
 6. PDK Huizen JD
 7. Vovem ’90 MD
 8. Emmen ’95 MD

Poule C:

 1. SV Dynamo MD
 2. SV Dynamo JD
 3. Alterno JD
 4. Alterno MD2
 5. Apollo 8 MD
 6. Avior JD

Dank aan allen die hebben bijgedragen aan de organisatie: de wedstrijdleiding, de bardienst, onze stagiaires, onze klussers, onze oliebollenuitdelers, onze opbouwers en afbrekers, onze opruimers, onze poetsers, …. Het was een leuke en gezellige dag.

Marga en Monique

Voor de foto’s: klik hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 10 januari 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *