Een 3×3 beachtoernooi met 3×3 gezelligheid

De voorspellingen hadden het al aangegeven. ‘s Morgensvroeg om 07 uur zou het gaan onweren. Ik bedacht me dat dit wel eens roet in het eten kan gooien. En het ging inderdaad onweren. Echter al om 05.00 uur, en heftig. En om 06.00 uur was het klaar. Gelukkig, we kunnen. 

Om 09.30 uur starten we met het eerst beach 3×3 toernooi deze zomer. 3 poules van 4 teams. Het maximaal aantal deelnemers. Lekker ballen op het wat harde zand. Het weer was ons de hele dag gunstig gestemd. Wat een bofkonten zijn wij.

Af en toe een toeschouwer die de spelers kwamen aanmoedigen. En dan een en al gezelligheid op het terras. Bijkletsen met andere Alternoten in het zonnetje. Eerste de poulewedstrijden afronden en dan de finale ronde. Het was warmer en er moest meer gevochten worden. Zweten. Maar gelukkig, daar viel het laatste fluitsignaal.

Snel, water! De prijsuitreiking was een formaliteit. Daar ging het tenslotte niet echt om. Vandaag zijn er alleen maar winnaars! https://www.alterno-apeldoorn.nl/fotos/3×3-beachtoernooi/3×3-beachtoernooi/

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 3 augustus 2020 door Peter Bredenoort
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *