Duo Moghaddasian – Cristina verlaat Alterno

Persbericht: Met ingang van volgend seizoen zal Alterno het moeten doen zonder het succesvolle trainers duo Ali Moghaddasian en Albert Cristina. Ali Moghaddasian heeft aangegeven dat hij, om privéredenen, aankomend seizoen zijn prioriteiten op zijn thuissituatie wil richten. Albert Cristina is voornemens om zijn trainerscarrière elders te gaan voortzetten.

Ali Moghaddasian is sinds 2007 aan Alterno verbonden. Onder zijn bezielende leiding maakte het eerste Herenteam de stap van bescheiden middenmoter naar een team dat jaar na jaar mee deed om het kampioenschap in de eerste divisie. Met zijn overstap in 2011 naar het eerste damesteam werd ook Alterno dames 1 een team dat mee ging doen om de prijzen. Vorig jaar werd het eerste succes zichtbaar toen onder leiding van Ali de nationale beker werd gewonnen. Met de komst van Albert Cristina begin dit seizoen werd Alterno definitief een team dat gerekend werd tot de serieuze titelkandidaten. De beloning volgde op 12 april van dit seizoen met het behalen van de voor Alterno eerste landstitel. In deze droom werd vanaf het begin door Ali en Albert geloofd en hun inspiratie en kundigheid hebben er toe geleid dat deze ook gerealiseerd werd. Het bestuur van Alterno vindt het jammer dat beide trainers deze keuze hebben gemaakt, maar begrijpt en respecteert de beslissing. Wij zijn dankbaar voor de plezierige samenwerking in de afgelopen, succesvolle jaren en hun bijdrage aan Alterno en wensen Ali en Albert uiteraard heel veel succes bij de verdere voortzetting van hun trainerscarrière.

Einde persbericht

JM.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 24 april 2014 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 reacties

  • Albert en Ali, enorm bedankt voor alles wat jullie hebben gebracht bij Alterno. Ik wens jullie veel succes in de toekomst en hopelijk tot ziens.

  • dat was te verwachten natuurlijk, maar heel erg bedankt voor jullie inzet en veel succes elders.

  • Ali en Albert, dank voor jullie inzet voor onze vereniging de afgelopen jaren en de successen die jullie ons hebben gebracht. Hopelijk is het geen afscheid voor altijd. Het ga jullie goed!

  • Ali, bedankt voor de vele jaren bij Alterno en voor de schitterende successen die onder jouw bezielende leiding behaald zijn. Afsluiten met de Nationale Beker en het Landskampioenschap, een topprestatie!
    Albert, bedankt voor je inspiratie voor ons Dames 1 team afgelopen seizoen en je bijdrage aan het Landskampioenschap.
    Allebei veel succes en vooral veel plezier in de toekomst!