Dubbelverslag MA2

Zaterdag 17 februari speelden wij om 11.00 uur in Brummen tegen Bruvoc MA We hadden goeie hoop dat we een paar punten gingen pakken want Bruvoc stond onder ons op de ranglijst. Omgekleed en al kwamen we de zaal binnen en was het tijd om te gaan inlopen en inspelen.
De eerste set ging erg goed maar toen we gelijk stonden (9-9) ging de pase minder en het was soms een beetje rommelig in het veld. Helaas hebben we deze set verloren met 25-17.
Toen was het tijd voor de tweede set. Nieuwe spelers er in, puntentelling op 0 en we konden er weer tegen aan. We verloren veel punten door de opslag van nummer 8 van de tegenstander. De 2de set won Bruvoc ook met 25-12.
De 3de set was nog erg spannend we verloren helaas met 2 punten verschil (25-23). Maar we gingen voor elke bal en hele moeilijke ballen hebben we zelfs nog gered!
Toen was het tijd voor de 4de set. We hadden veel plezier in het spel ondanks we 3-0 achter stonden. We hadden deze set ook helaas verloren.

Anne Kloosterboer MA2

Alterno Meisjes A2- Dynamo MA1
Na een paar wedstrijden geleden al tegen Dynamo MA1 gespeeld te hebben, mochten we vandaag weer, nu thuis. We gingen op zich goed van start, we stonden een tijdje voor tot ongeveer 16 punten. Op dit moment gaat het mis en komt Dynamo wel heel snel terug. We weten nog heel snel een paar puntjes erbij te sprokkelen, maar verliezen de set toch met 18-25.
De tweede set beginnen we erg slecht, met een erg harde service van Dynamo. Tot we ongeveer 11 punten achter staan. Na een time-out keert de concentratie even terug en krijgen we het toch voor elkaar om nog wat punten te maken. Dit was helaas te laat en we verliezen deze set met 9-25.
De derde set besluiten we dat we toch hard moeten gaan werken om een set te kunnen pakken. Het gaat dus best wel lekker. Joëlle heeft een goede opslag en Veerle erg goede aanval, waarmee we veel punten maken en dus aardig gelijk opgaan met dynamo. Net als in de eerste set valt de concentratie ineens weg en gaat het slecht vanaf 21-20. Dynamo maakt snel 5 punten en wint de set.
Hoewel we al verloren hebben, besluiten we dat we Dynamo geen 5 punten willen geven dus doen we extra ons best om nog een puntje te halen. Het gaat lekker, we spelen op ons eigen tempo en Joëlle heeft nog een mooie redding. Als het 18-22 staat, proberen we Dynamo nog even uit hun concentratie te halen door te klappen tijdens de opslag, wat lukt!! Als wij dan mogen opslaan probeert de coach van Dynamo dat ook nog, maar dit mislukt door onze ijzersterke opslag. Op zich goed gespeeld maar we verliezen toch met 20-25.

Anouck Spijkerbosch MA2

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *