Dubbel weekend Dames 1

Afgelopen weekend hebben wij een dubbel weekend gespeeld. Zaterdag speelde wij een uit wedstrijd tegen Regio Zwolle. Na weer een harde trainingsweek gingen we er weer met strijdlust tegen aan. Zwolle is dan een goede tegenstander om tegen te spelen. Ze hebben een ervaren team staan.
De wedstrijd was begonnen. We gingen aardig gelijk op. We hadden een goede start en het liep aardig gelijk op. Af & toe was er een pass fout, maar dit pakte we weer snel en goed op. Afspraken waren duidelijk en dit voerde wij dan ook goed uit. Het was alleen net niet genoeg & verloren de set met 25-21.
Op naar set 2. Een tandje erbij en gaan met die banaan. De 2e set ging van start & we kwamen wat meer in de wedstrijd. Deze wedstrijden hadden wij vooral onze blokafspraken goed op orde. We hebben ballen echt hard gekillt. Helaas verloren we ook de 2e set met 25-22.
set 3 ALLES OF NIETS. Deze set moesten we winnen wilde we nog punten pakken tegen Zwolle. In deze set stond onze blokkering weer als een huis, maar was het verdedigend wat minder. We lieten af & toe ballen gaan die we best hadden kunnen hebben. Het was een beetje een chaos. Ondanks het harde werken verloren we deze set helaas met 25-20. We konden niet te lang in dit verlies blijven hangen aangezien we een dubbel weekend speelde en de volgende dag er weer een nieuwe wedstrijd op ons stond te wachten.
Zondag waren we weer op tijd in de hal om Set-up ’65 te analyseren. Om 15:30 speelde we in onze eigen thuishal. De wedstrijd ging van start. Set-up ’65 staat bekend als een goed serverend team. Ze hebben een goeie jump service in huis. De eerste set ging van start, we hadden vanaf het begin heel veel moeite met de harde en goede service van Set-up ’65. We kwamen erg onder druk te staan en verloren deze set helaas met een best groot verschil 25-7. We keken elkaar aan en zeiden ‘’vergeet deze set & koppen op en er weer volle bak voor gaan’’. De 2 set begon, en we vochten vanaf het begin tot het einde. We lieten een goed spel zien en hadden de service van Set-up ’65 veel beter onder controle dan de eerste set. Helaas was het net niet genoeg en verloren we ook de 2e set met 25-20. Weer op naar de derde set. Het was net als tegen Regio Zwolle ALLES OF NIETS. We gaven weer alles wat we in huis hebben, maar kregen al gelijk een goede service serie tegen… Dit bracht ons al op een achterstand, maar we bleven vechten. Deze set hadden wij helaas weer meer moeite met de service dan in de 2e set. Ook moesten we de punten eerder en met meer lef afmaken. De 3e set verloren we met 25-17.
We moeten dit weekend helaas afsluiten met 0 punten… Deze week gaan we weer een harde trainingsweek te gemoed en spelen we zaterdag tegen US Amsterdam om 20:00 in de Alternohal. Komt u ons naar de overwinning juichen? We zien u graag op de tribune!
Tot dan!

Alterno Dames 1

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 4 december 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *