Dros Alterno teams naar de Finale NOJK 2024 op zaterdag 30 maart a.s.

Zaterdag 30 maart a.s. is het zover. Dan gaan verschillende Alterno jeugd teams op de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK) strijden om het Nederlands kampioenschap. 8 teams uit heel Nederland per leeftijdscategorie hebben zich gekwalificeerd en daar zitten 5 teams van Dros Alterno bij.

De meeste finales worden dit seizoen redelijk in de buurt gespeeld. De jongens- en meisjes C gaan naar Deventer (Sporthal De Scheg, thuishaven Avior), de jongens- en meisjes B gaan naar Doetinchem (Topsporthal Achterhoek, thuishaven Orion) en de jongens A+ spelen in Apeldoorn (Omnisporthal, thuishaven Dynamo).

Dank zij onze sponsoren (zie onder) lopen deze teams er weer op hun paa(r)s best bij 😉. Naast de inspeelshirts zijn er voor de Finale NOJK 2024 ook Hoodies en bidons beschikbaar gesteld. Dit draagt zeker bij aan het plezier en de beleving van deze finale dag. Alle spelers, speelsters en coaches hebben er enorm veel zin in en zijn er op gebrand om te gaan vlammen.

Sponsoren van de OC teams 2024 zijn:

Dros Schoonmaakbedrijf, TTC Nederland, De Weerd verkeersopleidingen, Kugel Licht en Geluid, Ghala bedrijfsinrichtingen, CCS Climate Control Systems, D Verschoor Handelsonderneming, Nieuwenhuijse volvo, WvL Design.

De teams zouden het geweldig vinden als ze door zo veel mogelijk supporters worden aangemoedigd (trommels, toeters, bellen etc.). Dus kom langs op een van de locaties en geniet van het spel en de sfeer!

Wij wensen alle teams heel veel succes en heel veel plezier!

Norbert v Aartrijk

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 24 maart 2024 door Peter Bredenoort
Share Button