Dros Alterno helpt mee met de inzamelingsactie voor de voedselbank

Hulpvraag van de voedselbank: april actiemaand voor verenigingen. 

Wekelijks geeft de voedselbank met haar vrijwilligers voedselpakketten aan gezinnen die daar zelf niet in kunnen voorzien. Mogelijk zijn er ook leden binnen Alterno die hier noodgedwongen gebruik van moeten maken. Wij willen graag, zeker in ons jubileumjaar, een handje helpen en doen dat door deel te nemen aan de actie van de Voedselbank Apeldoorn..

April: actiemaand voor de Voedselbank
Iedere sporter zal het met ons eens zijn: bewegen en (gezonde) voeding zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Het zorgt ervoor dat je je goed voelt en dat verdient iedereen. Om zoveel mogelijk gezinnen die kans te bieden, helpen wij samen met meerdere sportbonden en clubs in de maand april  om voedsel in te zamelen voor de Voedselbank. Er is gekozen voor de maand april omdat de nood dan het hoogst is bij de Voedselbanken. In december wordt er rondom de feestdagen heel veel ingezameld, die voorraad raakt in april op wat maakt dat aanvulling juist in die periode heel welkom is. 

Help jij ook een handje?

Wanneer jij boodschappen doet, neem dan iets extra’s mee wat je dan kunt stoppen in het krat, welke staat bij de ingang van ons Alterno complex. Dit kan gedurende de hele maand april. Denk aan rijst, koffie, thee, blik groenten, fruit, soep, jam, beschuit, nootjes, of andere basis behoeften die lang houdbaar zijn. 

Doneer en help de vele gezinnen in jouw regio. Zij zijn iedereen die helpt dankbaar.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 28 mei 2023 door Peter Bredenoort
Share Button