Dros-Alterno en William Klaver uit elkaar

PERSBERICHT: Na een periode van intensieve gesprekken zijn het bestuur van Volleybal vereniging Dros-Alterno uit Apeldoorn en William Klaver, de trainer/coach van Dames 1, tot de beslissing gekomen om aan het einde van het seizoen de samenwerking te beëindigen.

Belangrijkste reden voor deze beslissing is de richting die de vereniging vanaf volgend seizoen met het eerste damesteam wil inslaan. Dit maakt het voor Klaver niet haalbaar om een nieuw seizoen aan de vereniging verbonden te blijven.

Voorzitter Henk Wijnsma: ,,De beslissing om niet samen verder te gaan, staat los van de huidige sportieve situatie. We wisten vooraf dat het een moeilijk seizoen zou worden en als trainer/coach heeft William er alles aan gedaan om de kampioenspoule te halen.  Helaas lukte dat niet. Het team gaat de komende weken alles in het werk stellen om ook volgend seizoen in de eredivisie uit te kunnen komen. Om dat te realiseren krijgen ze alle benodigde steun van het bestuur.”

William Klaver licht toe: ,,Ik ben Dros-Alterno zeer dankbaar voor de geboden kans en steun. Het is mooi om deze vereniging te leren kennen en mijn ambities als trainer na te streven. Dat kan dit seizoen met een intensief trainingsprogramma, tal van faciliteiten en een gedreven team en staf. Van mij vraagt het met name financieel een investering. Het is zonde dat onze mogelijkheden voor komend seizoen te ver uit elkaar liggen. Nu is er nog één taak: presteren in de degradatiepoule.”

Het bestuur is William zeer erkentelijk voor zijn inzet en heeft er alle  vertrouwen in dat hij het seizoen met dezelfde inzet en enthousiasme zal afmaken. In de komende tijd zal het bestuur op zoek gaan naar een nieuwe coach voor Dames 1.

Einde persbericht

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 13 februari 2020 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 reacties