Drie vijfsetters voor MB2

Hieronder vinden jullie drie verslagen van de wedstrijden van meisjes B2 in maart. Het team speelde drie vijfsetters, waarvan er één werd gewonnen en staat momenteel bovenaan in de 2e klasse K. (JM)

Wedstrijdverslag GTH/Torpedo MB 1 – VV Alterno MB 2 (24 maart)
3-2 gewonnen !! Dat werd tijd ! De eerste set was echt flut, er leek weinig energie en enthousiasme te zijn, waardoor je dat ook niet terugzag in het spel.
Gelukkig begon de tweede set beter en wonnen we deze ook, en dit gebeurde ook bij de 3de set. De 4de set was wel weer typisch, we begonnen sterk, en toen we tegen de 20 punten aanliepen, gingen we domme fouten maken, waardoor de tegenstander ons nog net inhaalde. Erg jammer.
Toen we aan de 5de set begonnen, was de druk hoog; we wilden niet nog een keer een vijfde set verliezen!
Eventjes leek het erop dat we dit wéér zouden gaan verliezen, maar gelukkig kwamen we keihard terug en wonnen we deze set. Een mooie wedstrijd dus !!

Wedstrijdverslag SV Dynamo Apeldoorn MB 2 – VV Alterno MB 2 (17 maart)
Dit was zo’n wedstrijd, waarvan je weet dat we hadden kunnen winnen, maar simpelweg niet genoeg energie in het spel hadden om dit ook te doen. Erg zonde natuurlijk, maar het was een hartstikke mooie wedstrijd. Als je het geheel bekijkt, hebben we best goed gespeeld; we hadden zo onze ‘inkakmomentjes’, waardoor we (te) veel puntjes hebben laten liggen. De 5de set hadden we natuurlijk moet pakken, maar uiteindelijk was ik zeker niet ontevreden met het resultaat. Ondanks dat er veel frustratie was bij ons allen dat we niet hehben gewonnen, ben ik toch trots dat we een mooie wedstrijd neer hebben kunnen zetten 😉 .

Judith van Ree

Vechten!
Afgelopen zaterdag hadden we een wedstrijd tegen Jumbo Van Andel-Ormi MB1. We wisten van de tevoren dat we erg aan elkaar gewaagt waren, dat bleek ook uit de wedstrijd uitslagen van de wedstrijden ervoor. De eerste set begonnen we met volle enthousiasme en dat loonde. Veel rally’s die wij ook leidde. We waren erg aan elkaar gewaagt, maar we wonnen de eerste set met
25-19.
De tweede set verliep iets minder zoals gehoopt. We verloren het enthousiasme en de tegenstander begon meer zelfvertrouwen te krijgen waardoor ze hun eigen spel konden spelen. We verloren de set met 19-25.
De derde set begonnen we met veel zelfvertrouwen, door veel te juichen en positief te zijn hebben we de derde set goed kunnen afsluiten met als resultaat 25-16. Maar toen kwam de vierde set. Als we deze set wonnen, wonnen we de wedstrijd. We begonnen sterk, maar de tegenstander kwam weer terug in hun eigen spel. Aan het einde van de set hebben we het ze nog wel lastig kunnen maken.
Maar toen was het de alles beslissende Vijfde set. Ik zelf zat vol adrenaline en wou graag winnen en ik probeerde iedereen mee te nemen. Door de hele set te juichen bij elk punt. Raakte de tegenstander een beetje van slag waardoor wij ons eigen spel konden spelen. We hebben alles gegeven en we hebben het elkaar heel moeilijk gemaakt. Uiteindelijk ging de tegenstander met de winst ervan door. De uitslag was 14-16.
Na de wedstrijd liepen de emoties bij sommige hoog op, ook bij mij. De adrenaline zat erg hoog en we hadden het ook zeker verdient. Ik ben erg trots op het team wat we hebben gepresteerd. De laatste vier wedstrijden gaan we zo door. We houden de energie vast!!

Nienke Kwappenberg
MB2

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *