Drie nieuwe talenten voor Dros Alterno

Persbericht: Het management van Alterno maakte vandaag bekend dat de eerste drie speelsters voor het nieuwe seizoen zijn vastgelegd. De nieuwe hoofdcoach Eric Meijer is blij met deze aanwinsten. Alle drie de speelsters zijn afkomstig van het op Papendal trainende Talent team. Het drietal deed in de afgelopen jaren al internationale ervaring op met Jeugd- en Jong oranje.

De eerste nieuwkomer is de 17-jarige Tess de Vries. De uit Klazienaveen afkomstige de Vries, speelde eerder bij Tjoba. Zij is aangetrokken voor de positie van diagonaal.

De tweede speelster die komend seizoen het groen zal aantrekken is Charlot Vellener. De roots van deze pas 16-jarige speelster liggen in Twente bij Krekkers en Set Up ’65. De spelverdeelster geeft aan de stap naar Alterno te maken om zichzelf verder te kunnen ontwikkelen.

Diezelfde motivatie heeft ook Lisa Nobel doen besluiten de overstap naar Alterno te maken. Afkomstig uit Lekkerkerk en met ervaring bij Voleco en Sliedrecht Sport 2, zal deze eveneens 17-jarige het komend seizoen actief zijn op de positie van passer/loper.

Met de komst van dit drietal worden de contouren van Dros Alterno voor het komend seizoen zichtbaar. Binnenkort zullen we meer speelsters bekend kunnen maken.

Omdat het eerste team momenteel nog volop in de strijd is voor het landskampioenschap, verwachten we informatie over de huidige speelsters van de selectie pas na afloop van deze best off five serie bekend te kunnen maken.

Einde persbericht (JM.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *