Drie kampioenen op laatste mini-ochtend

De laatste! 22 april 2017; de laatste miniochtend van het seizoen. De laatste wedstrijden in de huidige teams en wie zal er kampioen worden? Voor mij de allerlaatste mini-ochtend als minicommissie lid en als trainer/begeleider. Eigenlijk ook de laatste voor GertJan maar die geniet net als Eric en Eline van een heerlijke vakantie. Met de rest van de crew maken we ons op voor de laatste ochtend.
JG1 is het eerste team wat zich meldt als kampioen. Met een heerlijke teamschotel worden ze in het zonnetje gezet. Voor andere teams is het dan nog spannend. JD1 en MD1 zullen beide in hun laatste wedstrijden gaan bepalen wie er kampioen wordt. De meiden moeten tegen Dynamo en de jongens tegen VVH. De eerste twee sets gaan bij beide naar Alterno waardoor we twee kampioenen hebben in de topklasse! Zij zullen beide op 6 mei deelnemen aan de regio kampioenschappen. Alvast heel veel succes!
De begeleiders leveren hun spullen in en voor alle mini’s is er een vaantje. Na het opruimen is het dan echt gedaan. Mijn laatste mini-ochtend. Gelukkig hebben we nog de week van met ook leuke activiteiten voor de mini’s (zie het programma voor aanmelden) en het minikamp, waarna ik definitief het stokje zal overdragen aan Eline Konijnenberg.
Ik wens iedereen een fijne mei vakantie en tot in de week van…
Patricia Geervliet, voorzitster minicommissie

Voor de foto’s: klik hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 1 mei 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *