Docter en Baak nieuw in selectie

Persbericht: Het management van Coolen Alterno Dames 1 maakte gisteren bekend, weer vijf speelsters te hebben vastgelegd voor het komende seizoen. Nieuw in de selectie zijn
Daniëlle Docter en Lisanne Baak.

De 23-jarige Daniëlle Docter, die over komt van Taurus, is aangetrokken voor de libero positie. Zij heeft de jeugdopleiding doorlopen bij VC. Nesselande en behoorde tot de selectie van Jeugd en Jong Oranje. Lisanne Baak (22) maakt de overstap van topdivisionist Utrecht en zal gaan spelen op de middenpositie.

Naast de nieuwkomers zijn de contracten met drie speelsters verlengd. Buitenaanvalster Linda te Molder, midden Eline Timmerman en spelverdeler Anna Mebus blijven ook het komend seizoen aan Coolen Alterno verbonden.

Doordat we al eerder de komst van Iris Scholten en Kirsten Wessels (Talent team Papendal) en Gina Valenti (Dames 2) konden melden, staat de teller voor het nieuwe seizoen momenteel op acht speelsters.

Naast het al eerder gemelde vertrek van Joëlle Vilé en Rosita Blomenkamp, zullen Silke Schuitemaker (Dame 2), Juliët Lohuis (buitenland), Carlijn Oosterlaken , Annemiek te Beest en Heleen Hesselink volgend jaar geen deel meer uitmaken van de selectie.

De verwachting is dat binnen zeer afzienbare tijd verdere versterkingen voor de selectie van Coolen Alterno D1 bekend gemaakt kunnen worden.

Einde persbericht

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 23 april 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *