Dik verdiend punt voor MB3

De meiden van B3 moesten zaterdag 1 april thuis spelen tegen de koploper GTH/Torpedo MB1. De koploper heeft nog maar 1 set verloren dit seizoen, dus de meiden wisten dat het een moeilijke pot zou worden. Doelstelling was om minimaal 1 set te pakken. De koppies waren gespannen. Ook van de coaches!

De eerste set begon en het liep mooi gelijk op. Dan stond GTH/Torpedo voor, dan weer Alterno. Op een gegeven moment stonden de meiden zelfs een paar puntjes voor. De vraag was of ze dit vol konden houden tot de 25.  Hun trainer Oscar, die met zijn meiden van A2 het veld ernaast een belangrijke wedstrijd moest spelen, hield de wedstrijd tussendoor goed in de gaten.  Het stond 24-24. Zou het ze lukken? Hard gestreden maar GTH/Torpedo wist toch de set naar zich toe te trekken.  De eerste set is geëindigd met 25-27.

Op naar set 2. De meiden gingen weer super van start. Ze stonden aan het begin al op voorsprong en weer kwam GTH/Torpedo goed bij. Een speelster van GHT/Torpedo raakte tijdens een actie geblesseerd en dat maakte wel indruk op hun speelsters. De meiden maakte daar goed gebruik van en hebben hun voorsprong in set 2 niet meer uit handen gegeven. Met een  mooie setwinst van 25-21 hebben de meiden een set afgepakt van GTH/Torpedo. Wat geweldig.

Alle meiden hadden een glimlach van oor tot oor. Zo, dat hebben ze mooi geflikt. Doelstelling bereikt! Zou er nog meer in zitten? Set 3 was heel lastig. GTH/Torpedo had de koppies weer in de goede richting en ze stonden weer perfect te spelen.  Deze set kwamen de meiden ook niet meer aan bod. Ondanks opzwepende aanmoedigingen van de coaches mocht het niet baten. Een verdiende setwinst voor GTH/Torpedo van 13-25.

Zou het nog lukken om een vijfsetter eruit te halen. Set 4 ging weer gelijk op. Wat een geweldige spannende en leuke wedstrijd . De meiden konden bij blijven tot de 15 punten, maar uiteindelijk  trok GTH/Torpedo aan het langste eind.  Set 4 is 18-25 geworden.  Felicitaties naar GTH/Torpedo MB1, die zijn zaterdag de terechte kampioen van dit seizoen geworden!

Maar wij, als supporters, willen de meiden van B3 feliciteren met een top prestatie, ook al is het 1 punt, het is heel dik verdiend!

We hopen dat de hartslag van de coaches weer tot een normaal niveau is gezakt.

Supporters van MB3

Meer foto’s: klik hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 1 april 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie

  • Super goed gedaan meiden en ja ik heb stiekem wel gekeken hoe het met jullie
    ging:-)))
    Leuke foto’s jammer dat ik betrapt werd.