Deelnemers NOJK op de foto

Op 23 februari doet Dros-Alterno met 8 teams mee aan de tussenronde van de Nederlands Open Jeugdkampioenschappen. Daarmee zijn we dit jaar de enige club in Nederland die op alle niveaus de tussenronde heeft bereikt. Om dit te vieren hebben we sponsoren gevraagd of zij de deelnemers in nieuwe inspeelshirts willen steken. Ontzettend fijn dat zoveel sponsoren de jeugd een warm hart toedragen!

We gaan zaterdag proberen met zoveel mogelijk teams door te gaan naar de finaleronde op 30 maart. Dat betekent dat we op alle niveaus gaan proberen om zo hoog mogelijk in de poule te eindigen. Een hoge positie in de poule geeft automatische plaatsing voor de finaleronde. De teams die lager eindigen, kunnen door het winnen van de kruisfinales alsnog een plek in de eindronde bemachtigen.

We hopen op veel steun van het publiek. Moedig aan, juich, wees enthousiast voor mooie prestaties van onze eigen teams. Wees ook heel sportief richting de tegenstanders en het publiek van de tegenstanders. Accepteer beslissingen van de scheidsrechters. Die staan er voor onze kinderen.

Dat geldt ook voor de coaches: accepteer als team en als ouders hun beslissingen. Ze nemen vast wel een keer een beslissing waar je het niet mee eens bent, maar zo gaat dat nu eenmaal in teamsport. De coaches zorgen zo goed mogelijk voor het belang van het gehele team.

Nu, het wordt vast een heel mooie dag zaterdag. We gaan staan als vereniging, trots en sportief!

Trouwens, als je zin hebt om te komen kijken: we zitten overal in het land: Van Sneek tot Dordrecht en van Capelle aan den IJssel tot Denekamp. De meeste teams starten om 11.00u met de poulewedstrijden. Rond 18.00u zullen de laatste poulewedstrijden zijn afgelopen en weten we welke teams door zijn naar de eindronde.

Rob van den Dool, voorzitter Jeugdcommissie

Sporthallen za. 23 febr.

  plaats   plaats
MD Meerlo JD Denekamp
MC Sneek JC Dordrecht
MB Nieuwleusen JB Wijk bij D
MA Capelle ad IJssel JA Harderwijk
Deze pagina is voor het laatst geupdate op 20 februari 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie