De tweede wedstrijd van MB2

Zaterdag 6 oktober hebben wij onze tweede wedstrijd van het seizoen gespeeld tegen Rood-Wit ’75 MB1.
We gingen met veel zin om te spelen het veld op en begonnen vol goede moed aan de eerste set, we kwamen haalden punten maar gaven ze ook weg, gelukkig hadden we ook mooie surf series. Uiteindelijk hebben we de eerste set gewonnen met 25-19.
De tweede set ging al beter dan de eerste we hadden een goede pass en er waren mooie aanvallen uit. We maakten veel punten en gingen er echt voor en probeerden zoveel mogelijk ballen te pakken, we hebben de tweede set gewonnen met weer 25-19.
Maar niet te vroeg juichen want we moesten nog 2 sets en vooral hebben we vaak moeite met de derde set maar tot onze verbazing ging deze misschien nog wel beter dan de eerste en tweede set, er was weer een goede pass, mooie surfes en mooie aanvallen die gelijk punten opleverde. We hebben deze set met 25-11 gewonnen, en zo door naar de vierde en laatste set.
de vierde set ging vrijwel ook zonder gevaar, we zijn goed voor de ballen gegaan de pass ging goed en de punten kwamen binnen, in het midden van de set zakte de aanval iets in maar we kwamen weer terug en wonnen de vierde set met 25-17. Zo hebben wij weer onze 5 punten te pakken en staan we ruim eerste in onze poule met 2 wedstrijden gespeeld en 9 punten.

Daphne van der Haas

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *