Goed om te weten:

Landskampioen Dames 2014

Nationale Beker Dames 2013

Landskampioen Zitvolleybal 2012

Winnaar Jaap van Kasteel trofee
2006, 2012, 2013 & 2014

De stadsderby

Geplaatst op 18 oktober 2018 door Jos Mulder

Dros Alterno SV Dynamo staat zaterdagavond op het programma! Al jaren wordt deze derby gespeeld in de topdivisie bij de dames. En vanavond mogen we weer, tegen onze gele stadsgenoten. En ja natuurlijk is het altijd leuk om een stadsderby te winnen.
En ja natuurlijk geeft dit iedere speelster altijd net een beetje extra energie. En natuurlijk is daar altijd net dat beetje extra onderlinge sportieve ‘strijd’
Maar… bovenal is het vooral altijd een leuke en spannende pot om te mogen spelen en voor jullie als publiek om naar te kijken. Want uiteindelijk is het natuurlijk alleen maar ontzettend mooi dat Apeldoorn in volleyballand zo mooi op de kaart wordt gezet door zowel Dynamo als ook door Alterno. Daar mogen we best trots op zijn.

Wanneer we naar de huidige stand op de ranglijst kijken dan kunnen we in ieder geval de positieve conclusie trekken dat na vanavond eindelijk één van de twee Apeldoornse topdivisie teams kan zeggen dat zij de eerste winst van het seizoen op zak hebben. Positief nieuws toch!?
En ja… natuurlijk hopen wij dat wij dit zijn 😊

Maar… Dynamo heeft ook dit jaar weer een mooi en talentvol team weten neer te zetten. Met de nodige ervaring binnen het team met Joyce Wassen, Chantal Nijstad en Heleen Hesselink in combinatie met jonge talentvolle speelsters zeker een team dat in potentie misschien wel de grootste stap qua groei kan gaan maken dit seizoen. Met andere woorden: wij zullen vanavond echt vol aan de bak moeten en moeten knokken voor ieder punt, want cadeau krijgen we ze zeker niet.

Ons doel voor vanavond is om vooral uit te gaan vanuit onze eigen kracht. Want net als bij het team van Dynamo hebben wij ook een mooie combinatie van ervaring en talentvolle jonge speelsters.
Dus ook wij willen en kunnen hele mooie stappen maken dit seizoen. Waarin niets moet, maar waarin wel alles mag. Dat is best lekker volleyballen!

Natuurlijk hebben wij vanavond ook weer jullie steun en enthousiasme nodig. En zeker bij een stadsderby rekenen wij op een sportieve en gezellige sfeer in de hal. Waarin hard wordt gewerkt en waarin beide teams vol gaan voor de winst.

Één ding is zeker: de punten blijven vanavond mooi in Apeldoorn…
Veel plezier allemaal!

Groeten,

Dros Alterno Dames 2

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 18 oktober 2018 door Jos Mulder
Share Button
«
»

1 reactie

Laat een reactie achter