De laatste voor Dames 2

Beste Alternoten, De voorbeschouwing op alweer de laatste wedstrijd van een bevlogen seizoen. Een zeer matige, zeg maar slechte start van het seizoen. We verloren aardig wat partijen achter elkaar en moesten elkaar nog vinden. In het middendeel van het seizoen kregen we het op de heupen. Deze lijn hebben we goed weten door te zetten en daarmee staan we nu op een 6e plek.

In de laatste serie wedstrijden hebben we in ieder geval 1 fantastische winstpot gehad. Dat was de wedstrijd tegen toen de koploper Utrecht. Zij strijden nu nog steeds op het kampioenschap.

Ook wonnen we de wedstrijd tegen het al gedegradeerde Veracles uit Groningen. In deze wedstrijd heeft iedereen een bijdrage kunnen en mogen leveren in het veld. Een leuke avond en een mooie teamprestatie.

Een tijd lang hebben we ook naar beneden op de ranglijst gekeken. Hebben we al genoeg punten??? In de wedstrijd tegen Dynamo in het Omnisport hebben we onze plek deels veiliggesteld. Hier moest er gewonnen worden. Hier spraken we niet over, maar iedereen wist dat het zo was. Gelukkig hebben wij hier ook een goede wedstrijd neer weten te zetten. De slag is geslagen en we kunnen omhoog kijken. Op dit moment, met nog twee wedstrijden voor de boeg, is er in onze competitie nog niet bekend wie er kampioen wordt, maar ook nog niet wie het tweede team is dat degraderen.

Utrecht en Peelpush strijden om winst en Dynamo, WSV en Prima Donna Kaas Huizen spelen voor behoud. Een spannende competitie dus.

Voor ons is het hoogst haalbare nog plek 4. Hangt natuurlijk ook af de andere teams, maar plek 4 na een matige start, klinkt toch best lekker! 

We spelen vandaag tegen Huizen met onze welbekende Ali Moghadassian als coach. Zij zijn nog niet veilig en wij willen toch wel graag 4e eindigen. Leuke pot dus! Wij gaan met elkaar een goede wedstrijd neer zetten. Laten we hopen op weer een mooie teamprestatie. Helemaal omdat we al zeker weten dat we afscheid gaan nemen van twee bekende Alternoten. De eerste speelt al jaren in dames 2. Komt uit eigen jeugd en heeft er afgelopen jaar nog een bonus jaar aan vastgeknoopt. Nu heeft ze de knoop wel echt doorgehakt. We zullen haar humor en volleybalkwaliteiten erg gaan missen. Maar misschien is ze er na 2 zaterdagen op de tribune wel zat van en komt ze toch terug 😉 Imre we zullen je missen.

De tweede al zekere speelster die stopt is er 1 die jaren geleden al bij ons heeft gespeeld en na een tijdje als coach bij o.a. Dynamo gefungeerd te hebben, besloot ze om toch nog een jaartje zelf te willen spelen. Helaas voor ons moeten we haar na 1 jaar (al)weer laten gaan. Hopelijk kunnen we haar nog terugzien in een andere rol bij de vereniging of krijgt ze net als Imre na twee vrije zaterdagen toch heimwee naar ons en de bal en kunnen we haar weer terughalen. El, El, Ellen, Ellen, El, jammer dat je gaat….we zullen je missen.

Meiden wij willen jullie natuurlijk straks ook gewoon nog bedanken, maar ik kon het niet laten jullie toch alvast in het zonnetje te zetten. Dat hebben jullie verdiend!

Dan dus voor alle supporters die ons vandaag komen aanmoedigen en steunen!

AL-TER-NO.. klap klap klap  AL- TER- NO!!! Jullie kennen het wel! 😉

Gegroet en tot volgend seizoen, mede namens mijn lieve teamgenoten!

Anne-Britt

Voor de foto’s van Rudy: klik hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 14 april 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *