De laatste thuiswedstrijd van D7

 Afgelopen vrijdagavond speelde Dames 7 de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen, tegen Salvora D3. We werden gecoacht door Rick, dus dit moest wel een overwinning worden. Rick had onze competitie namelijk al een tijdje geobserveerd en had goed nagedacht over de strategie.

We begonnen sterk. De pass lag goed en er was veel plezier. Het enige verbeterpunt was de serves die erg wisselvallig was en zelfs een teamschotel heeft opgeleverd ;).. maar een heel lang verhaal hoef ik hier verder niet over te schrijven, want de vijf punten zijn voor ons! (25-16, 25-20, 25-9, 25-16). 

Deze wedstrijd was extra bijzonder voor twee mensen, al wisten zij dat van te voren nog niet. Het was namelijk onze laatste thuiswedstrijd van dit seizoen en daarmee de allerlaatste thuiswedstrijd ooit (?) van Kim Nijhof en Melissa Rehorst. Allereerst waren zij al verrast door het publiek dat speciaal voor hen op de tribune zat. Echter volgde de grote verrassing aan het eind van de 4e set, toen er een dubbele wissel (lees publiekswissel) werd aangevraagd.

Kim en Melissa werden onder luid applaus gewisseld, waar zij een lekkere fles wijn overhandigd kregen en naderhand nog bloemen. Natuurlijk hebben we nog een aantal wedstrijden te gaan, maar waar kun je beter afscheid nemen dan thuis bij je eigen cluppie?  Kim en Melissa nogmaals bedankt, we gaan jullie missen! Hatsa!

Liefs Dames 7

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 12 april 2022 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *