De kluschallenge: “Schuren, tinneren, afplakken en schilderen”

Dames 3 gooide een tijdje geleden de ontsmette klushandschoenen richting ons.  Vandaag, 6 juni, mochten wij, heren 4, aantreden bij het klusteam.
We werden warm ontvangen door Jan en Tonnie die de honneurs waarnamen.

Je zou denken dat je elkaar, na 2 maanden niet gezien te hebben, het spreekwoordelijke hemd van het lijf zou vragen. Niets is minder waar. Op onze h4 WhatsApp circuleerden diverse onderwerpen. Van de spreuk van de dag tot influenza nieuws, van coronaperikelen en meningen tot biertaferelen. Het was een kakofonie aan berichten. Was je een avondje niet op de app, dan miste je vanzelfsprekend honderden berichten.

Terugpakken weer naar het klussen. Sommigen hadden van de eerste beachactiviteiten nog wat stramme spieren, echter was hier snel niks meer van te merken. Met oa de Coffin Dance en de Eigen huis en tuin tune uit de speakers vervulden wij onze werkzaamheden.
Al het barmeubilair passeerde de revue. U zult de stabiliteit aankomend seizoen wel ervaren. Daarnaast zijn nagenoeg alle deuren vanaf de bso tot aan de dameskleedkamers geschuurd, getinnerd, afgeplakt en in onze welbekende groene kleur gekwast.  Last but not least heeft ook nog iemand alle ramen voorzien van een krabbertje, lap en oplosspul, onder handen genomen, zodat er weer optima forma door heen gekeken kan worden.

Na een afsluitend bakkie koffie te hebben genuttigd en nog enkele woordgrapjes te hebben gecatapulteerd, kwam ons klusmoment ten einde.
Ondanks dat er veel werk verzet is vandaag, liggen er nog enkele werkzaamheden die gedaan mogen worden.

Daarom gooien we de knuppel in het hoenderhok en dagen we ons kersverse, nieuwe dames 1 uit om op gepaste wijze volgende week zaterdag, 13 juni de punten op de i te zetten.

Voor iedereen een elleboogje en veel gezondheid gewenst,

Alterno H4

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 7 juni 2020 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 reacties