Jeugdkamp: De jongens tegen de meisjes

Jaja, het is zo ver, de elfde editie van het Alterno jeugdkamp komt eraan! Dit jaar staat het jeugdkamp in het teken van een strijd tussen de Jongens en de Meiden. Wie is het slimst en wie is het sterkst. Je kunt nu al punten verdienen door je in te schrijven voor het jeugdkamp. Sstt er zijn meer meiden! De jongens zullen nog beter hun best moeten doen.  Geef je snel op!!!!

Het weekend van 3 Juli t/m 5 Juli 2020 is gereserveerd op het inmiddels bekende terrein voor ons: Heino Summercamp. Alle jeugdleden die tot de leeftijdscategorie A, B of C-jeugd behoren, mogen mee. Maar let op, de accommodatie is beperkt, dus vol=vol!, waarbij geldt: de volgorde van inschrijving is bepalend. Dus schrijf je direct in! Je kunt je aanmelden tot en met 31 mei!

De totale kosten van het kamp komen uit op 79,- per persoon en daar zit alles in (overnachting, eten, drinken, activiteiten en begeleiding). Ook dit jaar kun je direct betalen via Ideal in onze webshop.

Rond de maand mei ontvangt iedereen die zich heeft ingeschreven, van de kampcommissie een bericht met nog aanvullende vragen, zoals gebruik medicijnen, allergieën, bereikbaarheidsnummers en andere belangrijke zaken.

Overzicht:
Wat: We gaan naar het Heino Summercamp, waar we eten, slapen en allerlei activiteiten gaan ondernemen. 
Wanneer: In het weekend van 3 t/m 5 Juli 2020
Hoe: Je wordt op vrijdagmiddag rond 18.00 uur verwacht op het kamp; zondag 15.00 is het einde kamp!
Waar: www.heino.nl (om een indruk te krijgen, kun je even gaan kijken op de site van Heino Summercamps)
Wie: voor alle A, B en C-jeugdleden (maakt niet uit in welk team je speelt, als je maar tot deze leeftijdscategorie behoort).
Kosten: per persoon 79,-.
Inschrijven: je kunt je direct inschrijven en je ontvangt direct een betaalbevestiging. klik hier

Opgave is bindend. Nog vragen/opmerkingen, Mail ons jeugdkampalterno@gmail.com!

We zien jullie graag in de zomer!

Groetjes de kampcommissie: Daphne Broekhuis, Isa Jonker, Monique van Loon, Lois Valenti, Jochem van Hintum en Stephan Draaijer!

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 11 april 2020 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie