De eerste van het seizoen MB2

Zaterdag 29 September hebben wij onze eerste wedstrijd van het seizoen gespeeld tegen Heeten sportief. We wisten dat zij van VVH hadden gewonnen dus we dachten ze zijn vast niet slecht.
Dus nadat we hadden ingespeeld gingen we vol goede moed de eerste set in. Dat ging ook erg goed we hadden een goede voorsprong en we kwamen al snel richting het eind van de set. Toen ging het eventjes wat minder en kwam de tegenstander weer terug tot een stand van 23-21. Na een spannend eind hebben wij de set met 25-23 gewonnen. Op naar de volgende set.
Nieuwe opstelling, nieuwe kansen om ook deze set te pakken. Ons begin was wat minder, we kwamen al snel op een achterstand maar wisten die door wat goede services weer terug te brengen tot een kleine voorsprong. Onze pass ging niet zo goed, maar door af en toe een goede service reeks neer te zetten hebben we het voor elkaar gekregen deze set ook te winnen. Dit keer met 25-22.
We wisten dat we de derde set een beter begin moesten neerzetten want anders was er een grote kans dat we deze set niet zouden winnen. Dus daar gingen we met weer een nieuwe opstelling en dus ook weer nieuwe kansen. Ons begin ging weer niet goed we hadden een aardige achterstand maar wisten die weer tot gelijkstand te brengen door een service reeks van Tessa. Toen we richting het eind van de set kwamen werd het aardig spannend want onze pass hadden we nog steeds niet op orde en hierdoor pakten we alleen punten met services of door fouten van de tegenstander. Helaas heeft onze pass ervoor gezorgd dat we deze set hebben verloren met 25-23.
Toen de laatste set aanbrak wilden we niets anders dan winnen, want we hadden geen zin in een vijfsetter. Ons begin was weer bagger maar ook nu wisten we dit weer goed te maken en dat zorgde ervoor dat we een redelijke voorsprong hadden, de passes kwamen nu al wat beter aan en daardoor konden we wat meer ons eigen spelletje gaan spelen. Er zaten dus ook wat mooie rally’s in. Uiteindelijk heeft ons wat betere spel ervoor gezorgd dat we de set en dus ook de wedstrijd hebben gewonnen. De puntentelling van de laatste set was 25-17.

Door: Fleur van Dijk

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *