Dames 6 pakt winst op Spiker

Vrijdag 13 januari speelden wij onze wedstrijd tegen Spiker dames 2. We begonnen met de eerste set en merkten al snel dat het wat moeizaam liep. Halverwege de set wisten we dat deze set verloren ging. We verloren die dan ook met 25-18. Na gepraat te hebben was het strijdplan concentreren, netjes spelen en vol gaan. We begonnen steeds beter te spelen. Spiker had dat ook door. Het werd voor beide kanten knokken om die set, maar uiteindelijk waren wij toch beter. We wonnen de tweede set daarom ook met 25- 13.
Het doel voor de derde set was net zo spelen als de tweede set. We begonnen weer goed. Halverwege merkte je dat Spiker steeds meer begon te ergeren aan onze reddingen en harde aanvallen. We maakten een feestje bij elk punt en maakte weinig foutjes. Deze set wonnen we ook met 25-15.
De vierde en hopelijk laatste set. Na drie goede sets van onze setter Daphne werd deze set Britt er ingewisseld. Kim deed met ons mee als extra midden, zij speelde de derde en vierde set!
We hadden drie sets hard geknokt dus wilden we graag alles er uit halen en winnen met 3-1. Vol vertrouwen begonnen we de vierde set. Het werd nog eventjes spannend, want Spiker wilde natuurlijk ook graag winnen. Uiteindelijk het laatste punt gemaakt wat de stand maakte tot 25-21. We wonnen de wedstrijd met 3-1.
Puck was 14 januari jarig dus had ze een overheerlijke taart voor ons gebakken die we na de wedstrijd op gingen eten. Even een liedje zingen hoort er natuurlijk bij.

Bedankt voor het mee doen Kim en Britt.

Quinty Udinga,
dames 6.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 15 januari 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *