Dames 6 pakt set van Hevo

Afgelopen zaterdag moesten wij spelen tegen Hevo dames 1, zij stonden een aantal plaatsen boven ons en er werd dus ook niet van ons verwacht dat we zouden gaan winnen. Toch begonnen we vol goede moed aan de 1e set.

De 1e set werd helaas met 25-16 verloren, al vertoonden we wel goed spel. De tweede set gingen we in met een aantal wissels om te kijken of we met deze speelsters deze set wel konden binnenhalen, want we hadden van te voren wel besloten dat we niet met 0 punten terug naar huis wilden. Helaas verloren we ook de 2e set.

De 3e set begon gelijk een stuk beter. De pass lag lekker en daardoor kon Roos de setjes goed verdelen over alle aanvallers. Met heel wat moeite hebben we deze set met 23-25 gewonnen. Door deze setwinst wilden we set 4 ook winnen om toch nog een 5-setter van de wedstrijd te kunnen maken. Tot ongeveer 15-15 ging het dan ook erg gelijk op, jammer genoeg maakten we toen veel fouten achter elkaar en kwamen we met 22-16 achter te staan. Met veel pijn en moeite hebben we daar nog 25-20 van kunnen maken. Helaas net niet genoeg voor nóg een setje, maar al met al hebben we prima gespeeld.

Moniek nog bedankt voor het coachen & Roos, Luna en Sanne bedankt dat jullie mee wilden spelen!

Isa Jonker, Dames 6

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 14 maart 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *