Dames 2 voorgesteld

Lieve Alternoten! Daar zijn we weer. Terug in het seizoen 2019-2020. Wat gaat de tijd toch snel. Alweer een mooi seizoen achter de rug en nu weer door naar weer een nieuw seizoen met mooie uitdagingen en hopelijk veel spelplezier en onze vertrouwde supporters op de tribune.

We hebben afscheid genomen van 7 speelsters en moesten weer op zoek naar nieuwe aanwinsten.

Het team bestaat nu uit 12 speelsters, maar helaas is nog niet iedereen inzetbaar. De nieuwe meiden zullen zichzelf binnenkort ook aan jullie voorstellen maar hier even een kort overzicht.

Op de spelverdeling hebben we het vertrouwde gezicht van Barbara Knap met daarachter een nieuw, jong talent Silke Bos.

Op de hoekposities hebben we onze aanvoerdster Silke Schuitemaker, oud en vertrouwd.

Gina Valenti, terug van weggeweest. Sanne Verweij, vorig jaar ook te bewonderen.

Britt Rösler overgekomen uit dames 4 en Nicole van de Vosse, zij traint en woont intern op Papendal maar zal op donderdag met ons trainen en op zaterdag te bewonderen zijn in ons groene tenue.

Op midden kunnen we gelukkig weer bouwen op Marloes Zinnemers. Tot een week geleden was zij de enige midden, maar ware het niet dat het toeval ons heeft geholpen. Paula Speckmann komt over van Voorwaarts en zal ook in het mooie groen komen te spelen.

De laatste twee aanwinsten zijn helaas nog geblesseerd. Cynthia Luijken en Eeke Noomen komen over van WSV Warnsveld. Zij zijn volop aan het revalideren en hopen zo snel mogelijk aan te kunnen en mogen aansluiten bij de trainingen en wedstrijden.

Inmiddels hebben wij al twee weekenden toernooien gespeeld om lekker af te stemmen, elkaar te leren kennen en vooral plezier te maken in de sport die we zo graag beoefenen. We hebben een goede balans tussen ervaring en talent in ons team.

We kunnen al veel mooie acties maken en soms wisselen we die nog af met series die niet helemaal gaan zoals we willen, maar hiermee kunnen we dan wel weer verder in de volgende wedstrijd.

Winst of verlies vinden we nu nog niet zo belangrijk, maar voor het gevoel, we hebben toch al de nodige setjes gewonnen!

Volgend weekend zullen we een thuiswedstrijd spelen. Op zondagmiddag om 13.30 uur trappen we af tegen Veracles. We zouden het heel leuk vinden om al veel enthousiaste, vooral nieuwsgierigen naar team en volleybal, supporters tegen te komen op de tribune volgende week!

We zien jullie dan!

Groetjes Dames 2

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 8 september 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *