Dames 2 uit de winterslaap.

Wilde honden houden geen winterslaap, maar we hebben een poging gedaan tot.
Lekker even twee weken niks,.. alhoewel dat gold niet voor onze drie jongste wilde honden. Die hebben lekker doorgetraind en met pre jeugd en het open club team van Alterno een toernooi gespeeld.
De twee jongste welpen mochten zelfs afreizen naar het heerlijke Portugal. Daar hebben ze geprobeerd een ticket voor het EK te bemachtigen. Helaas de finale net verloren, maar wel een paar goede potjes gespeeld!
Na onze start met trainen op 2 januari hadden we wat extra dagen om weer vorm te komen. De wedstrijd van 11 januari tegen VCN is verplaatst omdat twee welpen er niet waren.
Sommige van de wilde honden hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt het Nederlands damesteam te aanschouwen in de Onmisport om te kijken welke tactieken we kunnen gebruiken in onze eigen wedstrijden.
Op zaterdag 18 januari mochten we dan eindelijk weer de arena betreden. De arena van ons eigen Alterno. We spelen tegen PDK Huizen. De eerste wedstrijd in Huizen hebben we gewonnen. Huizen staat op plek 11 en wij op 8. Je zou zeggen, appeltje eitje, maar… laten we geen slapende honden wakker maken en gewoon ons beste spel uit onze hoge hoed toveren.
Voor de start van de wedstrijd waren er wel wat gespannen koppies. Zijn we weer klaar voor het vervolg van de competitie. We spelen thuis, toch leuk om goed spel te laten zien. We zijn het voorprogramma van dames 1, toch leuk als mensen ook voor ons komen. De kids van de klas van Marloes zat op de tribune! Ook leuk om dan een winstpot te spelen… deslaniettemin een hoop punten om even wat spanning op te bouwen. De start van de wedstrijd was goed. We waren scherp en speelden goed ons eigen spel. Eigenlijk waren niet veel vuiltjes aan de lucht. We wonnen de set met 25-20. Ook in de tweede set verliep het heel goed. Onze teamies die aan de kant stonden, zijn ook echt een genot om mee te maken. Gelukkig mag ik er als libero af en toe even sfeer proeven. Complimenten meiden!
In de derde set waren we het even kwijt. Huizen pakte de laatste strohalm. Ze gingen beter serveren en ook aanvallend hadden we er even geen grip op. Toch voelde het als team goed en hebben we ons niet zo gek laten maken na het verlies van de derde set. In de vierde hebben we keihard teruggeslagen en met 25-15 hebben we de wedstrijd afgehandeld.
Goed gevoel en op naar volgende week Vocasa uit.
Bedankt voor alle aanmoedigingen! Het was ons weer een woest genoegen.

Rest ons nog 1 ding:

Vergeet 1 februari niet!Kom verbinden met je vereniging! Kom verkleed met je team! Neem goede zin en veel kleingeld mee en help ons sparen voor nieuwe douchekoppen!!
De muziek kan op aanvraag, de cocktails staan op de kassa en de kantine is al enigszins versiert.
Nu jullie nog!
TOT DAN!

Groetjes Dames 2!

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 20 januari 2020 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *