Dames 2 subtopper of middenmoter

Zaterdag 2 december hadden we een uit wedstrijd in Utrecht, tegen VV Utrecht DS1. De prognose was 3-0 voor Utrecht. De competitie ligt dicht bij elkaar, als we wonnen werden we subtopper, als we verloren werden we middenmoter.
Een leuke toevoeging is dat de zusjes Visser dit keer tegenover elkaar stonden.
In Utrecht aangekomen ging iedereen zijn broodjes/salades opeten en de toto invullen. Aan het einde van dit verhaal kom ik daarop terug.
Toen hebben we de kleedkamers opgezocht. Vervolgens hadden we de voorbespreking en nog wel in een mannenkleedkamer. Dat we dit vaker moeten doen, blijkt uit het einde van dit prachtige verslag.
Na een goede warming-up begonnen we aan de wedstrijd. De eerste twee punten waren twee lange rally’s die we wonnen.
De toon was gezet, het gevoel was goed en Eric toonde euforie. Hij maakte ook gretig gebruik van de wisselmogelijkheden. De eerste twee sets heeft hij zijn wissels allemaal opgemaakt.
De eerste set wonnen we met 17-25. Door de mooie verdedigingsacties en de harde killblocks van de middens wonnen we ook de tweede set met 15-25.
De derde set begon wat lastiger, maar op een gegeven moment overheersten we en wonnen we ook deze set en wel met 19-25. Door deze 3-0 winst zijn we nu subtopper.
De rode draad in deze wedstrijd was de door Eric goed uitgedachte/uitgevraagde dubbelwissels en opstellingen. Hij wil Sharon (speelster Utrecht DS1) dan ook bedanken voor het meerijden en haar transparante houding op de heenweg.

Nu even terugkomen op de toto en de mannenkleedkamer. De toto is (hoogstwaarschijnlijk) verduisterd door twee mannen (E.M te A en G.K te A) uit ons team die niet zo hoog staan in het toto-klassement. En de voorbespreking in de mannenkleedkamer is ons goed bevallen, zie uitslag.

Aankomende woensdag (06-12-2017) spelen we onze bekerwedstrijd tegen Sneek DS1 om 20:00 uur in de Alternohal. Komt allen!

Groetjes,
Froukje Hoenderboom

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *