Dames 2 sluit af zonder coach

Onze allerlaatste wedstrijd mochten we spelen in het verre Groningen. We hadden plekken over in de auto’s, want we miste onze assistent trainers gezien Maureen vanaf nu hoofdcoach is.

In de kantine dachten we nog dat we hun kampioenswedstrijd konden verzieken, maar voor 19:30 wisten we al dat Weert Kampioen was en er voor Donitas niks meer op het spel stond. Om 19:30 uur begon de wedstrijd tegen Donitas. Onze thuiswedstrijd tegen hun wonnen we met 3-2. We zagen kansen om weer punten te pakken.

De eerste set begonnen we heel erg goed. We gingen vol voor elke bal en aan de kant en in het veld was veel enthousiastme. We gingen erg gelijk op. Toch was het net niet genoeg en verloren we de eerste set met 25-21. Dit konden we helaas niet doorzetten in de tweede set. We verloren deze met 25-18. Maar toen…. kwam de derde set. Hier kwamen we door een goede serviceserie van Froukje bijna op 10 punten voorsprong. We wonnen deze set met 25-19. Op naar de vierde set, deze set ging helaas wat minder en verloren we.

Al met al was het een hele leuke wedstrijd met veel plezier, strijdlust & enthousiastme. We communiceerde veel in het veld en kregen positieve tips mee vanaf de kant. Zo hebben we het samen zonder (assistent)coaches toch leuk afgesloten. Het is zomerslaap in de dierentuin, zie jullie weer als we wakker worden.

Tot volgend seizoen!

Gina Valenti

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 14 juni 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *