Dames 2 ten onder in groene hel

Dit weekend mochten wij ondanks de sneeuw vertrekken richting Groningen.
De wedstrijd in “de groene hel” stond op het programma. De vorige wedstrijd was erg spannend en eindigde in een 3-2 verlies voor ons. We waren erg gebrand om deze keer de winst wel binnen te slepen.
Tijdens het inspelen werd algauw duidelijk waarom het de groene hel heet. De tribune zat al gauw vol met vele studenten die aardig wat lawaai maakte. Ze waren voornamelijk erg onder de indruk van onze eigen Femke.
Wij begonnen onze wedstrijd met Judith, Emma, Froukje, Femke, Kimberly, Gina en yvette op de libero. De eerste set werden we een beetje overrompeld door het spel en lawaai van Veracles.. deze set ging dan ook naar Veracles. De tweede set kregen we meer grip op de wedstrijd en kregen we het spelletje beter onder controle. Met hard werken ging deze set gelijk op. Helaas konden we niet aan het langste eind trekken en deze set werd ook nipt gewonnen door Veracles. Toch bleef onze werklust goed overeind en met heel hard werken en deze set hebben we met veel service druk kunnen winnen! Vol goede moed begonnen we dan ook weer aan 4e set. Maar helaas was de groene hel te heftig voor ons. Waardoor er helaas niet meer in zat. Het leuke was wel dat Lieke uit dames 6 haar debuut heeft mogen maken tijdens deze wedstrijd!

Groetjes, Maureen Ros Dames 2

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 13 februari 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *