Dames 2 gaat sleutelen

Zaterdag 22 september. Eindelijk…eindelijk mogen we weer…eindelijk mogen we starten met een mooi, nieuw seizoen. Paar nieuwe, bekende oudjes, paar nieuwe, onbekende jonkies. Gelukkig onze vertrouwde hal, supporters en vrijwilligers. Nieuwe sponsoren, nieuwe kleding, nieuwe trainer…. en door!

Wat niet nieuw is, is onze tegenstander van vandaag. Vorig jaar ook in onze competitie en geeindigd op een verdienstelijke tweede plek. Donitas is een team dat bijna geen wisselingen kent.
Dat wordt dus aanpoten.

Met de basis van Barbara (sv), Ellen en Silke (pl), Kimberly en Imre (mid), Anne-Britt (dia) en Danisha (libero) startten we wat nerveus. Beetje chaotisch en we moesten onze slag nog vinden. We konden Donitas niet onder druk zetten. De eerste set verloren we dan ook.
In de tweede set ging het steeds beter lopen. Met een paar goede serve series konden we Donitas onder druk zetten. De mooiste ballen werden geslagen en verdedigd. Bam, tweede set binnengesleept.
Helaas konden we dat niet doorzetten in de derde en vierde set. Donitas was echt voor vandaag nog een maatje te groot. We hebben wel met veel plezier in het veld gestaan. Volop enthousiasme, blijheid en proberen positief te blijven waar we even minder gingen, zijn winstpunten die we gezien hebben vandaag. Ook goed om deze zaken mee te nemen naar de volgende wedstrijd. Want als team zullen we strijden, vechten en plezier maken… en dat kunnen wij!!

Zaterdag uit in het altijd mooie Warnsveld. Op naar de tweede wedstrijd. Maar eerst nog lekker een trainingsweekje pakken en sleutelen aan ons fantastische team!

Groetjes dames 2

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *