Dames 2 gaat knallen

Allereerst natuurlijk alvast een heel hartelijk welkom aan iedereen die zaterdag bij onze eerste wedstrijd van het nieuwe Topdivisie Volleybal seizoen komt kijken. Laten we eerst even iets voorop stellen: wanneer jullie er zaterdag net zoveel zin in hebben als wij, dan wordt het een hele mooie avond!

Ten opzichte van vorig seizoen zijn er een aantal wijzigingen geweest binnen de spelersgroep. En niet te vergeten hebben we ook een nieuwe coach. Arno Lippmann gaat dit seizoen ‘proberen’ ons enigszins in het gareel te houden en hij gaat natuurlijk ook volleybal technisch en tactisch hard met ons aan de slag. Met als belangrijke drijfveer hierbij het plezier in het spelletje. Plezier met elkaar, plezier als team, dan komt het resultaat vanzelf!

Graag stellen wij natuurlijk ook even kort onze nieuwe meiden aan jullie voor. En voor jullie alvast leuk om te melden: wil je meer weten van onze nieuwe meiden? Volg ons (alterno_d2) op Instagram, want hier stellen alle dames zich in de komende weken netjes voor!

Allereerst de nieuwe broekies van het team: Sanne Verweij (Diagonaal), Danisha Willems (Libero) en Heleen van der Heijden (Midden) Wat zij in ieder geval gemeen hebben is hun leeftijd (19) en hun passie voor volleybal. En het zijn stuk voor stuk leergierige meiden die komend jaar heel graag aan jullie laten zien wat ze in huis hebben ?.

Naast de nieuwe broekies zijn er ook nog 2 meiden toegevoegd aan de selectie met ‘iets’ meer ervaring. En het kan zo maar zijn dat jullie ze beide al kennen, omdat ze eerder voor Alterno gespeeld hebben: Barbara Knap en Ellen Luttikhuis hebben beide de overstap gemaakt van Dynamo naar Alterno. Beide dames konden het gewoon niet laten om nog een jaar actief met het mooie spelletje volleybal bezig te zijn.
Samen met Silke, Imre, Kimberly, Judith, Marloes en Anne-Britt, die allemaal ook afgelopen seizoen (en seizoenen!) actief waren, is het team hiermee compleet! En hebben we een hele mooie mix van jong talent en ervaring te pakken!

EN… zaterdag mogen we dan eindelijk knallen..!

En wel tegen OBEG Donitas D1. Afgelopen zaterdag waren we nog in Groningen voor een oefenpotje. Dit weekend in Apeldoorn de ‘return’, alleen dan voor de echte punten!
Ook dit jaar heeft Donitas weer een sterk team staan. Met weinig wijzigingen in de spelersgroep ten opzichte van afgelopen seizoen zijn zij al heel goed op elkaar ingespeeld en staan zij bekend als een krachtig team. Het wordt voor ons, met vijf nieuwe speelsters, dan ook geen gemakkelijke taak om ervoor te zorgen dat de drie punten in Apeldoorn blijven. Maar ondanks het feit dat wij als team nog in de fase zitten om meer en meer op elkaar ingespeeld te raken, gaan we natuurlijk wel onze uiterste best doen voor deze punten! Met behulp van veel enthousiasme en veel lef, een goed plan en hard werken, gaan we natuurlijk gewoon voor de volle winst!

Uiteraard kunnen we dit alles niet zonder jullie als onze trouwe supporters. Dus we vinden het natuurlijk super dat jullie weer komen. Met jullie steun en enthousiasme kan het bijna niet meer mis gaan…

Groeten,

Dros Alterno Dames 2

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *