Dames 2 even offline

Om drie uur kwam onze roedel weer bijeen in de Alternohal. Onder het genot van een heerlijk goulash soepje en een broodje werd ons feest van de avond besproken. Moeten we nog dingen opgeblazen? Hebben we alles wat we nodig hebben?

Oh ja.. we spelen zo ook nog een wedstrijd. En wat zou het jammer zijn als we daar niet goed voor de dag komen.

De wilde honden lieten het feest even voor wat het was en begonnen met het slijpen van nagels en tanden, om ze straks ergens goed in vast te zetten.

Focus op VC Utrecht. Een team op plek 4 in de competitie met fantastische uitslagen, maar ook diepe dalen. Lijkt wel een beetje op onze roedel. Wij momenteel op plek 8 willen graag een revanche. De uitwedstrijd was er namelijk zo 1 in ons hele diepe Savannedal.

Aan het begin van de wedstrijd kwamen we redelijk mee. Het was net niet genoeg om de eerste set binnen te slepen 22-25, maar we voelden wel dat er misschien wel iets kleins te halen viel.

In de tweede set trokken we wel aan het langste eind. Het werk 25-19. Met goede serveseries en lekker passjes, konden we de aanvalsters goed in stelling brengen.

In de derde set liepen we erg achter de feiten aan. Het lukte net niet helemaal.

De wilde honden zagen de stand veranderen van 17-22 naar 18-22 en we dachten nog pfft 4 punten achterstand is best veel…

Cynthia kwam in het veld en bracht net even iets anders mee, wat we even op dat moment even nodig hadden. Scoorden een paar nette punten en de wilde honden zagen dat de bordjes op het scorebord rustig stapje voor stapje de score gelijk bracht.

Met 26-24 sleepten we de derde set binnen.

Yes, 1 punt is binnen, in ieder geval iets! Maar hé! Er zit nog meer in!

EN DOORRR…..

De vierde set leek wel een kopie van de derde. Verre achterstand, blijven knokken, terugvechten en uiteindelijk net aan het langste eind trekken! Weer 26-24 en dat betekent een 3-1 overwinning van onze roedel!!