Dames 2 beschouwt

De eerste mooie zaterdag in februari. De kantine in Apeldoorn stroomt vol. Er worden drankjes besteld. Er wordt wat gelachen, gevraagd naar de pink van Heleen en de spannende avonturen van onze Danisha bij de Marechaussee. Ook zit er vandaag een nieuwe, groene dame in ons midden. Ruth Zijlstra is de naam en zij wil ons team dit seizoen komen versterken op de libero positie omdat Danisha haar planning niet zo goed kan voorspellen. Welkom Ruth en maar meteen met de neus in de boter. De kantine van de gelen….

Anne-Britt Kneijnsberg in actie

De stand op de ranglijst bespreken we niet hardop, maar iedereen weet dat deze wedstrijd erg belangrijk is. Dynamo heeft 15 punten en wij 17. Als we een slag willen slaan om iets verder uit te lopen op de onderste ploegen, zullen we de punten in het groene Apeldoorn moeten houden.

We zijn de wedstrijd gelijkwaardig begonnen, maar aan het einde van de eerste set trokken we aan het langste eind en met 20-25 ging de set naar ons. De tweede set ging met de cijfers 21-25 naar ons. Dynamo is een held in het spelen van 3-2 wedstrijden dus we moesten onze kop erbij houden. Helaas lukte dat in de derde set wat minder. We maakten teveel eigen foutjes en verloren deze set met 25- 20. Onder leiding van de goed spelende Ellen, EL,… EL,… ELLEN,… ELLEN,…EL…..* zie youtube* trokken we in de vierde set goed door en wonnen we met 18-25.

Ruth Zijlstra, nieuw op de libero-positie

Heerlijke punten waardoor we nu op 20 punten komen op de ranglijst, geen nieuwe positie, maar wel meer afstand van de onderste ploegen. Goed gevoel, heerlijk voor een gepland avondje Sushi eten met het team. En toch smaakt dat lekkerder met 3 punten op zak.

Voor alle foto’s van Rudy Biekart: klik hier

Voorbeschouwing Voltena

Na de winst op dynamo afgelopen weekend staan we nu op de achtste positie met 20 punten uit 15 wedstrijden.

Vandaag mogen we weer in onze vertrouwde omgeving aan de bak, wel op een tijd die wat later is dan normaal. Om 17.30 staat ons eerst een heerlijke maaltijd te wachten en om 20.00 uur zal het startsein klinken.

Arno Lippmann geeft aanwijzingen

We spelen tegen Voltena, vorig jaar gepromoveerd maar ze staan er goed voor, 23 punten uit 14 wedstrijden. De vorige wedstrijd in Werkendam hebben we niet te lang bij stilgestaan. Daar hadden we niks te vertellen.
We gaan ervoor vandaag de punten wel in eigen huis te houden!

We zijn de laatste weken goed op koers maar de punten zijn nog niet zomaar van ons vandaag.

We zullen voor elk punt moeten strijden, niet opgeven maar altijd blijven vechten. Hopelijk vandaag om deze tijd ook veel supporters met veel lawaai! Dat kunnen we goed gebruiken!!!!

Hopelijk kunnen we weer juichen
Deze pagina is voor het laatst geupdate op 8 februari 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *