Dames 11 verliest return

Op zaterdag 18 februari speelden wij voor de tweede keer tegen s.c. Wesepe DS 1. Het beloofde een leuke wedstrijd te worden, aangezien we de wedstrijd bij hen met 3-1 gewonnen hadden. Vol goede moed begonnen wij dan ook aan de eerste set. Door goede passes en veel druk van onze kant liepen we snel uit en wisten we deze voorsprong te behouden tot het einde van de set. De eerste set was binnen met 25-14. De tweede set wilden we graag met dezelfde instelling tot een goed einde brengen, maar in deze set kwam er meer tegenstand van Wesepe. De aanval, passes en opslagen gingen een beetje minder goed dan in de eerste set. Gelukkig wisten wij deze spannende set toch binnen te slepen met 25-23.

Aan het begin van de derde set werden er flink wat wissels doorgevoerd en dus begonnen we met veel energie aan de volgende set. In deze set werd het ook 14-25 alleen deze keer helaas voor de tegenstander, helaas de set verloren. Dat was jammer, we konden nog steeds onze vorige score evenaren, maar dan moesten we wel de vierde set winnen. Deze set gingen we aan het begin iets meer gelijk op, maar helaas lukte het niet om de set te winnen. De set ging met 18-25 opnieuw naar de tegenstander. Tegen de nummer 9 in de competitie konden wij het toch niet laten gebeuren dat we de wedstrijd gingen verliezen. Daarom waren we vastbesloten om de laatste set alsnog binnen te halen. Helaas bleek Wesepe te sterk en moesten we het doen met een 2-3 verlies. Ook met veel vechtlust werd de laatste set niet gewonnen (10-15). Ondanks het verlies, hebben we er een gezellige avond van gemaakt met z’n allen. En hebben we zin in de volgende wedstrijd.

Helaas is de eerstvolgende wedstrijd pas weer op 18 maart. Wij spelen dan tegen GTH/Torpedo DS2. Zij staan op het moment één plek boven ons, dus het belooft een spannende wedstrijd te worden. Wij hopen op veel support!