Dames 11 achter de feiten aan

Geen winst voor dames 11. Zaterdag 25 maart speelden we tegen Bruvoc dames 5. Bij aanvang van de wedstrijd zag het er goed uit, want de vorige wedstrijd hadden we 3-1 gewonnen en zij staan bijna onderaan. Helaas konden de vaste coaches er niet bij zijn. Hartelijk dank aan de vader van een van de speelsters voor het coachen.

De eerste set begonnen we dus vol goede moed, maar al snel liepen we achter de feiten aan. De communicatie verliep niet op en top en ook aanval en pass lieten te wensen over. De set werd verloren met 25-16. Over de tweede set kunnen we kort zijn. Deze set was vergelijkbaar met de eerste set en dus opnieuw verloren met 25-14.

De derde set kwamen de wissels van de kant in het veld en er was meteen verbetering te zien. De opslag en aanval gingen steeds beter en eindelijk kwamen we op voorsprong. We wonnen met 19-25. Een vijfsetter was dus mogelijk. Maar helaas de laatste set vervielen we weer in ons oude patroon en opnieuw liep het niet zo lekker. Helaas deze set ook verloren (25-14).

Donderdag spelen wij uit bij Terwolde dames 1. Zij staan 1 plek boven ons dus het belooft een spannende wedstrijd te worden.

Daniëlle DS11

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 28 maart 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *