Dames 1 strandt in beker

Zondag 17 november werd door Dames 1 de laatste competitie competitiewedstrijd gespeeld. De dames reisden af naar Gennep om daar onder het genot van de carnavalskrakers hun 2e wedstrijd van het seizoen tegen FAST te spelen. Na wat mindere wedstrijden hoopten de dames van Alterno dit maal wel weer punten mee naar huis te nemen. Helaas is het team daar deze week nog niet in geslaagd.

Door zowel menig speelster, staflid als fan werd er achter de oren gekrabd. Wat moet er gebeuren om “ons dames 1” weer los te krijgen uit deze serie wedstrijden. De bekerwedstrijd beloofde daar een mooie gelegenheid voor te zijn. Zonder druk van de competitie kon het team deze wedstrijd tegemoet gaan. Apollo 8 zou meer druk op de schouders hebben om te presteren deze wedstrijd en Alterno kon opzoek naar het reset knopje. Uiteraard gingen beiden teams voor de winst. Apollo 8 wist echter in eigenhuis dit waar te maken. Ook nu kon Alterno weinig in brengen tegen de tegenstander.

Deze week wordt er geëvalueerd en zullen er een aantal gesprekken op het programma staan. De dames zullen concreet een aantal zaken moeten aanpakken en aanpassen om weer terug in de race te geraken. De kaarten zijn zeker nog niet gespeeld en er is nog veel mogelijk dit seizoen.

Weten hoe dames 1 de serie verlies doorbreekt? Wees erbij en draag een steentje bij tijdens de komende competitiewedstrijd tegen het TalentTeam a.s. zaterdag om 20.00u in de Alternohal

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 27 november 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *