Dames 1 on tour

Dames 1 gaat vanaf medio augustus in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Op zaterdag 19 augustus is het sterk vernieuwde team van Ali Moghaddasian en zijn assistenten Marc van Baaden en Albert Cristina voor het eerst in de Alternohal te bekijken als er wordt geoefend tegen Topdivisionist PDK Huizen. Op 2 september gaan de dames on tour naar België. Ze zijn dan te gast bij een toernooi in Turnhout. Op zaterdag 9 september staat de teampresentatie op de agenda. Om 16.30 uur wordt deze opgeluisterd met een wedstrijd tegen een aantrekkelijke tegenstander, te weten het Belgische Hermes Oostende.

Vervolgens gaat het team van 14 t/m 17 september naar Nancy (fr) voor een toernooi met VNVB Nancy Oudegem, en Mulhouse.

Het weekend daaropvolgend wordt deelgenomen aan een toernooi in eigen land. Op 22, 23 en 24 september spelen de dames het “La Copa Bella Blu” toernooi in Almere met Regio Zwolle Volleybal, VDK Gent en Nancy als tegenstanders.

Als sluitstuk van de voorbereiding wordt er op 30 september deelgenomen aan een driekamp in Weert met Irmato VC Weert en Amigos-van Pelt Zoersel. De competitie start het weekend daarna, op 07 oktober, met de thuiswedstrijd tegen Eurosped. (JM)

 

 

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 30 augustus 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *