Dames 1 komt net te kort

Afgelopen zaterdag was de uitwedstrijd tegen FAST aan de beurt. Om 20:00 in Gennep ging de strijd van start. In de 1e set begonnen we een beetje stroef, waardoor FAST een paar punten voor kwam te staan. In de loop van de wedstrijd begonnen we steeds meer te vechten en kwamen terug van een achterstand. In de eindfase van de 1e set is heeft Tess helaas het veld moeten verlaten door een enkelblessure. Ondanks deze tegenslag bleven we vechten en wisten we deze set te winnen met 26-24.
De eerste punten van de 2e set gingen gelijk op, maar na een mooie serviceserie van Laura wisten we een voorsprong te pakken. Door te vechten voor elke bal bleef de voorsprong behouden en stonden op 22-17. Uiteindelijk hebben we deze set gewonnen met 25-18.
Ook in de 3e set gingen we gelijk op en er werden lange rallys gespeeld. Na een serviceserie van Kirsten en een aantal killblocks wisten we een paar punten los te staan van FAST. In de eindfase van de set stonden we met 20-12 voor, maar na een sterke serviceserie van FAST kwamen ze terug tot 20-20. Helaas wisten we deze set net te verliezen met 24-26.
Set 4 begon FAST erg scherp en kwamen 2 punten los te staan. Door te blijven vechten voor de punten wisten we weer bij te komen en liep het verder gelijk op. Op 20-23 voor FAST viel er een speelster uit door een knieblessure. Door een goede service van FAST konden we deze set niet meer pakken en verloren deze met 20-25.
In de 5e set is het alles of niets en beide teams begonnen erg fel waardoor het tot 5-5 gelijk op ging. Na een mooie ace van Froukje wisten we op 7-5 voor te komen. Na dit punt bleven we de voorsprong uitbreiden en wisten een gat te slaan van 12-7. In de eindfase kwam FAST erg goed terug en stond het gelijk met 15-15. Voor elk punt werd hard gestreden maar helaas konden kwamen we net 1 puntje te kort en FAST won de set met 15-17. Door 2 sets te pakken konden we met 1 punt naar huis.

Lisa Nobel

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 4 december 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *