Dames 1 in 3-setter langs Talentteam

Zaterdag avond heeft Alterno haar reeks verliezen doorbroken. Met 3-0 was dames 1 te sterk voor het Talentteam.

In de eerste set was het nog een beetje zoeken. Na voor te staan met 8-4 kwam het Talentteam onder leiding van Avital Selinger ook op stoom. Ze wisten de stand om te draaien naar een 12-16. Alterno Dames 1 gaf zich echter niet gewonnen en trok de eerste set met 25-23 naar zich toe.

Toen was het team van William Klaver los. De dames hebben in zowel de tweede als in de derde set hun voorsprong zo goed als niet uit handen gegeven. Beide sets werden afgesloten met een identieke stand van 25-18 voor de thuisploeg.

Moniek Jansen was de topscoorder van de wedstrijd met 14 punten. Alterno startte met andere formatie dan we tot nu toe hebben gezien, namelijk met zowel Anna Zijl als Moniek Jansen samen in het veld. De starting seven bestond verder uit aanvoerders Lauri Luijken en Kirsten Bröring, Romy Hietbrink, Daphne Broekhuis en libero Yvette Visser. Deze zeven speelsters mochten de wedstrijd zo goed als samen uitspelen; in de slotfase van set drie kwam Froukje Hoenderboom nog even binnen de lijnen ter vervanging van Lauri.

Op 7 december staat de volgende wedstrijd op het programma, en wel tegen koploper Eurosped. Erbij zijn? Dat kan! De eerste serve vindt plaats om 20.00 in Vroomshoop. Tot dan!

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 5 december 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *