Dames 1 extra gemotiveerd

Zondag 17 maart moesten we om 15:00 uur aantreden tegen Apollo. Voor de wedstrijd had onze scout, Rick, zich enorm ingezet om familie, vrienden en bekenden van speelsters, maar ook oud speelsters, sponsoren en bekende spelers/trainers gevraagd om videoboodschappen in te spreken.  Hierdoor begonnen we allemaal nog gemotiveerder aan de wedstrijd. Een deel van de video is te zien op onze facebook pagina: Dros Alterno dames 1.

Videoboodschappen

Vandaag op de juiste momenten gepiekt en 3-1 gewonnen van Apollo! Voor de wedstrijd hebben wij hele leuke videoboodschappen mogen ontvangen. Iedereen super bedankt voor de steun of je nou in de Alternohal was, in de video of op een andere manier ons steunt! Hier zijn een aantal videoboodschappen.

Geplaatst door Dros Alterno Dames 1 op Zondag 17 maart 2019

De zaal liep al snel vol, ook waren er trommelaars, dit gaf een goede sfeer te weeg.

We begonnen de eerste set een beetje gespannen, maar nadat iedereen wat ballen had aangeraakt, ging het beter. We begonnen goed met de blokkering, wat zich de hele wedstrijd doorzette. Totaal hadden we 16 kills. We wonnen de set met 25-21.

De tweede set begonnen we scherp, aan het eind van de set was het spannend. Apollo begon beter te spelen, ze maakten de set af met 24-26. Het stond dus 1-1.

De derde set gingen we gelijk op en wonnen we met 25-20.

De vierde set namen we ruim voorsprong, aan het eind kwam Apollo weer wat terug, maar we wisten de klus te klaren en sloten de set af met 25-19.

Dit betekent 3-1 winst! Hierdoor staan we nu aan kop in de degradatiepoule. Als Apollo zaterdag een punt pakt tegen US dan zijn we veilig.

We hopen dat jullie er de aankomende wedstrijden ook weer zijn!

Froukje Hoenderboom

Meer foto’s: klik hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 20 maart 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *