Dames 1 door in de CEV challengecup

De in de Mheenhal aanwezige Alternoten waren afgelopen woensdag getuige van een schitterende wedstrijd van Coolen Alterno Dames 1. In eigen huis wonnen de volleybalsters met 3-0 van VDK Gent en als toetje ook nog de alles beslissende golden set. Dat terwijl de uitgangspositie met een 3-0 nederlaag nog niet geweldig was.

Het eerste damesteam speelde vrijuit een vrijwel foutloze wedstrijd tegen Gent. Konden ze in de uitwedstrijd geen grip krijgen op de servicepass, nu leken de rollen omgedraaid met een plaats in de achtste finale als resultaat. In de achtste finales zal Wilfried en het team het half januari op moeten nemen tegen de Italiaanse ploeg Novara.

Wedstrijdvideo Wim Burghout: klik hier

Foto’s Rudy Biekart: klik hier

Voor meer foto’s: klik hier of klik hier

Zie ook:

* Volleybalkrant.nl

* Vizieropvolleybal

Nevobo

* De stentor .

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 17 januari 2015 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 reacties

 • Een grootse prestatie, die niemand (behalve het team) had verwacht. Een geweldige inzet in een prima ambiance. Wanneer jullie dit niveau vasthouden, kunnen we nog even verder dromen. Jullie verdienen in de volgende ronde een uitverkochte Mheenhal. Alle lof!!

 • Mijn favoriete wedstrijd bij de dames tot nu toe was de wedstrijd dat regerend landskmapioen Weert voor het eerst werd verslag met Moniek Jansen in de hoofdrol.
  Deze wedstrijd is nu gezakt naar plaats 2 (nog niet gek) en met stip op 1 staat nu de wedstrijd tegen Gent. Mijn buurman zei steeds dat Gent alleen maar voor de Golden Set kwam en in het begin daarvan leek het er even op (4-6), maar jullie rechtten de rug en lieten zo 4 sets topvolleybal zien, grote klasse! Zonder anderen tekort te doen: Kathy gaf als aanvoerder het goede voorbeeld en speelde geweldig!

 • Proficiat meiden en begeleiders!
  Het onmogelijke waarmaken is jullie gelukt!
  Geniet er van en voor mij zijn jullie de “winterkoninginnen”!!
  Geniet van het zoete van overwinnen en nog meer van het samen een historische prestatie leveren.
  Fijne feestdagen!
  Jouke