Dames 1 consolideert plek 4

Op de zondagmiddag op naar Meijel. Bij aankomst mochten we van de gasten nog genieten van een heerlijk soepje met broodjes. Dit werd door ons hartelijk in ontvangst genomen en lekker opgegeten. Na het Limburgse volkslied klonk om 15.30 uur het fluitsignaal met in het veld Bregje, Juliet, Eline, Carlijn, Joelle, Linda en Rosita. We moesten onszelf een beetje oppeppen maar waar het tot halverwege de set gelijk op ging maakten we aan het einde het verschil. De set was met 19-25 voor ons. In set twee namen we al vanaf het begin een ruime voorsprong door goede serve series van onder andere Linda en Eline. Door een goede blokkering en verdediging stonden we met 4-19 voor. Peelpush wist nog wat terug te doen met een serve serie maar dit was niet genoeg om het spannend te maken. Met 15-25 was ook de tweede set binnen. In set drie wisten we de servedruk goed vast te houden. Iedereen kreeg speeltijd in deze set maar dit had geen invloed op ons spel. Bij 7-20 gaf Anna haar serve na een goede serie pas weer af. Wederom deden de Meijelse meiden nog wat terug met een serve serie maar na een foutserve van hun en een killblock van Annemiek was met 11-25 ook de derde set voor ons. Dikke 3-0 in 53 minuten. Fijn dat we deze klus hebben geklaard en we de winnende reeks voortzetten. We zijn ook van plan die de laatste twee wedstrijden van de reguliere competitie vast te houden als we nog twee maal thuis spelen tegen Set-up’65 en Sliedrecht Sport. Zaterdag belooft een leuke avond te worden als dames 2 voor ons speelt en na onze wedstrijd het pre-Valentijns feest organiseert. Dresscode is zwart-rood maar daarvoor zien we jullie graag in het groen 😉 Tot dan!