Dames 1 Apeldoornse sportploeg van het jaar

Voor de tweede keer op rij is Alterno Dames 1 vanavond verkozen tot Apeldoornse sportploeg van het jaar. Coolen Alterno Dames 1, zoals het team officiëel heet, ontving de prijs vanavond in het Apeldoornse Stadhuis uit handen van wethouder sport Nathan Stukker. Ook vorig jaar mochten de dames, toen nog onder leiding van Ali Moghaddasian de prijs voor 2013 in ontvangst nemen. Aanleiding daarvoor was toen de bekerwinst in februari van dat jaar. De belangrijkste reden voor het winnen van de prijs dit jaar is uiteraard het Landskampioenschap dat de dames in april vorig jaar in de eigen Alternohal in de wacht wisten te slepen.

Dames 1 werkte eerst nog de woensdag training af en reisde toen met de speelsters die vorig seizoen deel uitmaakte van het kampioensteam en een deel van de staf, af naar het gemeentehuis waar de prijs werd uitgereikt door de wethouder van sport van Apeldoorn. Na afloop mocht de teamfoto natuurlijk niet ontbreken, evenals een foto met Bas van de Goor die in zijn hoedanigheid als toernooidirecteur van het WK-beach dat in juni ook in Apeldoorn zal worden gehouden (daarnaast zijn Amsterdam, Den Haag en Rotterdam speelsteden) bij de plechtigheid in zijn thuisstad Apeldoorn aanwezig was.

Namens Alterno was fotograaf Rudy Biekart gelukkig ook van de partij.

Foto’s uitreiking: klik hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 2 maart 2015 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie

  • Gefeliciteerd dames en begeleiding, de verkiezing is zeer verdiend! Ik zal alvast een geheim verklappen: na de geweldige wedstijd(en)tegen Novara en de komende finaleplaats (en misschien nog wel meer)tijdens de play-offs gaan jullie er in januari 2016 voor de derde achtereenvolgende keer met de prijs vandoor!