D9, spannend tot ’t laatst?

Vanmorgen kregen we een appje in onze groepsapp, we zijn gepromoveerd zonder zelf te hoeven spelen! De felicitaties buitelden over elkaar heen, want hoe leuk is dit? Maar we zijn er nog niet want met nog 3 wedstrijden te gaan, willen we kampioen worden dit seizoen! Allereerst even de feiten: we staan op de 1e plek, 3 punten boven de huidig nr. 2 BSV, al het hele seizoen een geduchte concurrent. Ook zij mogen, net als wij, nog 3 wedstrijden spelen dit seizoen. Focus, dat is waar het de komende wedstrijden om zal gaan, ons eigen spelletje blijven spelen, zodat we punt voor punt, set voor set naar ons einddoel behalen.

Hoe fantastisch zou het zijn dit te delen met onze trouwe achterban, die elke wedstrijd ons komen aanmoedigen? Zaterdag 7 april thuis in de Alternohal om 18.30 uur. En vrijdag 13 April wederom thuis, pakken we de winst, dan pakken we het kampioenschap! Dus voor al onze fans, trouwe supporters, super alternoten, iedereen die kan/ wil;juich, schreeuw, klap, roep ons naar het kampioenschap toe! Deze wedstrijd begint om 19.15 uur, zodat je hierna altijd nog naar die verjaardag/ kroeg/ schoonmoeder toe kunt.

Wij hebben het eindfeest van Alterno dit jaar alvast in onze agenda gezet, het belooft nu al een knalfuif te worden, met D9 naar de 2e klasse! Bonte avond verzekerd dit jaar ?

Sportieve groet van Yolanda, D9

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 reacties

 • En Gerrit, bedankt!

 • Kampioen!
  Buiten is t warm, maar binnen sub-tropisch….de spanning!
  Met 3-1 pakken we t kampioenschap!!!! 2 sets waren genoeg, maar de wedstrijd zelf winnen onze eer te na!
  Supertof dat we snoep, ballonnen en de felicitaties van Voorwaarts D6 kregen na de eerste 2 gewonnen sets,
  Ook de 3e set weten we nog te pakken, maar de 4e was de koek op. Met 3-1 zijn we kampioen!
  Dank aan al onze trouwe fans, en iedereen die speciaal naar Twello is gekomen om ons aan te moedigen, de bloemen, handjes en de liederen! Hulde en dank! Heel erg gewaardeeerd
  Volgend jaar 2e klasse, super tof!

 • Goed bezig dames & coach!!

 • Dames, heel veel succes de komende wedstrijden.