Corona protocol Dros-Alterno (versie 13-11-2021)

Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor VV Alterno?

De basisregels blijven gehandhaafd:

  • Houd rekening met elkaar en waar kan, houdt 1,5 meter afstand
  • Maak gebruik van de desinfectiegel, was je handen en gebruik de hygiene doekjes die overall liggen
  • Heb je klachten, blijf thuis en laat je testen

Iedereen vanaf 18 jaar die het Alterno-complex wil betreden., moet een QR code kunnen laten zien. Daar is geen uitzondering op. We houden ons aan de maatregelen zoals deze door de overheid/RIVM en NOCNSF zijn genomen. Voor verblijf in het clubhuis is vanaf 13 jaar een QR code verplicht.

Trainingen:

De trainers moeten de QR code van hun spelers scannen. Dit geldt vanaf zaterdag 6 november. Dit moet iedere training opnieuw. De trainers zelf scannen de QR code van elkaar. Is er geen andere trainer aanwezig, dan graag laten scannen door een speler (en ook teams die buiten het complex trainen moeten hieraan voldoen).

NB er is een scanapp die je kunt downloaden op je telefoon (Scanner voor coronacheck)

Wedstrijddagen

Op zaterdag zal de hoofdingang van het Alterno complex gesloten blijven en moeten alle spelers en begeleiders, de zgn. leveranciersingang gebruiken. Er zal een wegwijzer geplaatst worden. Bij binnenkomst wordt iedere speler/staflid gescand (QR code en ID-check) en krijgt een kenmerk op de hand (om vrij in en uit te kunnen lopen). Nb er ligt een tablet op de tafel om de scan te kunnen uitvoeren. Deze activiteit wordt uitgevoerd door het team dat zaalwacht/bardienst draait. Ga niet in discussie met iemand die geen QR code kan laten zien. De toegang wordt geweigerd.

Publiek

Er mag geen publiek aanwezig zijn tijdens de trainingen en wedstrijden.

Clubhuis:

Het clubhuis zal gesloten zijn, BEHALVE op zaterdag. Dan mogen spelers/staf tot uiterlijk 20.00 uur in het clubhuis verblijven. Om 20.00 uur zal het clubhuis gesloten worden. Iedereen die in het clubhuis is, zal moeten gaan zitten.

Het terras mag NIET gebruikt worden om een consumptie te nuttigen. Dus er is geen horeca-activiteit op het terras.

Douches en kleedkamers:

Er kan gewoon gebruik worden gemaakt van de kleedkamers. Wel een verzoek om niet met téveel spelers in 1 kleedkamer plaats te nemen.

coronateam

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 17 november 2021 door Peter Bredenoort
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *