Corona protocol Dros-Alterno (versie 25-09-2021)

Wat betekent dit voor Alterno, haar leden en bezoekers van de Alternohal en clubhuis? 

Trainen en wedstrijden:

Alles mag weer als vanouds. In het veld, op de tribune en ook in de kleedkamers gelden er geen corona-beperkende regels meer. Wel blijft de basis regel dat je bij klachten thuis blijft (en je laat testen).

Clubhuis en terras

Het clubhuis is weer open. De 1,5 meter is verdwenen en je bent ook niet meer gebonden aan een vaste zitplaats. Er gelden nog wel anderre Corona-regels:

* zo mogen alleen mensen in het horeca gedeelte van het clubhuis plaatsnemen indien zij de corona-toegangspas kunnen tonen (dwz corona-vaccinatiebewijs, negatief testbewijs of een corona herstelbewijs). Hier dienen mensen zich te registreren (via een papier of via de QR code die in de standaards staan op de tafels). Spelers/coaches die op het wedstrijdformulier staan, hoeven zich niet meer apart te registreren.  Er is met bordjes en lint aangegeven wat het horeca-gedeelte is. 

* mensen die hier niet aan kunnen of willen voldoen, kunnen plaatsen op het terras of bij het gedeelte met de dartborden (tijdens trainingsavonden) of in de bestuurskamer (tijdens wedstrijddagen). Voor deze mensen is er een apart afhaalloket ingericht

* Het clubhuis en terras dienen om 0.00 uur te sluiten. Alle bezoekers moeten dan het clubhuis/terras verlaten hebben. 

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 26 september 2021 door Peter Bredenoort
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *