Corona nieuws, 14 december

POTJE DICHT

Het zal niemand ontgaan zijn. Wij, Alterno, heel Nederland gaat dicht. Op slot. Het is niet anders, vervelend, niet fijn, maar wel begrijpelijk in deze situatie. We gaan per direct dicht. En we gaan lang dicht. Tot maar liefst 19 januari 2021. Dat is echt lang, besef ik mij.

Dat betekent 5 weken geen volleybal, geen teamgenoten zien, geen trainingen houden.

De hal is op slot. Er zullen dus ook geen andere bijeenkomsten mogen worden gehouden. Geen toernooien, geen vergaderingen.

Op 12 januari is er weer een nieuwe persconferentie en laten we hopen, écht hopen, dat we dan het virus zodanig hebben klein gekregen, dat we weer mogen volleyballen. In ieder geval weer voorzichtig mogen starten. Op moment dat er weer meer bekend is of we een nieuwe fase ingaan, komen we als Coronateam weer in de lucht.

Intussen rest ons alle Alternoten een hele gezellige, maar vooral gezonde kerstdagen en oud/nieuw te hebben. Maak er het beste van. Beleef het als een speciaal jaar, want laten we er maar vanuit gaan dat dit eenmalig op deze manier zal plaatsvinden. Toch wel weer met z’n allen een uniek moment meegemaakt…. (je moet het toch maar een beetje positief blijven bekijken).

Wel andere ballen (of bollen) mogelijk:

Het ophalen van de bestelde oliebollen mag wel gewoon. We zullen dat zorgvuldig regisseren en organiseren. Dus mocht je nog willen bestellen, bestel online.

Namens het coronateam, Monique Nijhof

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 9 januari 2021 door Peter Bredenoort
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *