Goed om te weten:

Landskampioen Dames 2014

Nationale Beker Dames 2013

Landskampioen Zitvolleybal 2012

Beste jeugdopleiding van Nederland in
2006, 2012, 2013 & 2014

Connexxion Tours verlengt contract

Geplaatst op 2 mei 2016 door Jos Mulder

Persbericht: Het management van Coolen Alterno dames 1 is verheugd te kunnen melden dat shirtsponsor Connexxion Tours het aflopende contract met twee jaar verlengd heeft tot medio 2018. Hiermee is Connexxion Tours voor het derde en vierde seizoen aan Coolen Alterno verbonden.

De vervoersmaatschappij zal ook de komende twee seizoenen prominent op de achterzijde van het shirt van Coolen Alterno dames 1 zichtbaar zijn.

Zowel Coolen Alterno dames 1 als Connexxion Tours zijn zeer content over de samenwerking over de afgelopen seizoenen en zijn blij de samenwerking ook in het komende twee seizoenen verder gestalte te kunnen geven.

De uiterst comfortabele wijze van vervoer naar de uitwedstrijden in zowel binnen– als buitenland heeft voor Coolen Alterno dames 1 een duidelijk toegevoegde waarde.

Connexxion Tours geeft aan dat deze wijze van sponsoring de door hen gewenste nieuwe relaties in de (sport)wereld oplevert.

Met deze samenwerking wordt aldus het door beide partijen nagestreefde doel bereikt.

Connexxion Tours laat met deze samenwerking tevens zien naast groepsreizen en dagtochten ook binnen de sportwereld uitstekend kwalitatief hoogstaand op maat gesneden vervoer aan te kunnen bieden.

Einde persbericht

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 2 mei 2016 door Jos Mulder
Share Button
«
»

Laat een reactie achter